2777
2789
عنوان

خ ی ا ن ت...

198 بازدید | 14 پست

بچه ها سلام. کسایی که خیانت دیدن میخوام بدونم  مثلا شب خیانت یا بعدش شوهرشون مهربون تر میشه؟ مثلا چه چیزایی گفته که بعدش فهمیدین و با خودتون گفتین چقدررر عوضی بود که اینارو(یه نوع از مهربونی. بوس. بغل .حرف عاشقونه یا هرچی...)گفته اون موقع و من باور کردم. بهم بگید چون شک دارم. ذات مرد رو درست نمیشناسم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از کجا میدونی خیانت کرده؟

لایک نکنید پلیز ⚘️⚘️⚘️حال ما با دود و الکل جا نمی‌آید رفیق💔 زندگی کردن به عاشق‌ها نمی‌آید رفیق💔 روح ما آبستن یک عمر تنها بودن است💔 طفل حسرت نوشمان دنیا نمی‌آید رفیق 💔 دست هایت را خودت ها کن اگر یخ کرده‌اند💔 از لب معشوقه‌هامان ها نمی‌آید رفیق...💔

عزیزم بهش شک کردی؟

نمیدونم....توی تاپیک قبلیام هست. بهم گفته بود میرم سرکار ولی نرفته بود. گفت با دوستم بودم. ولی اگه با دوستش جای دیگه بوده باشن چی؟؟!! دیگه نمیتونم حرفاشو باور کنم

چی شده عزیزم؟

شوهرم واسه زن داداشش گوشی خرید سه سال پیش اونوقت من همون موقع باردار بودم برام یه شلوار گشاد نخرید. بچم دو سالشه هزار بار گفتم بچه رو ببریم آتلیه قبول نکرد. اما جاریم دوبار بهش گفت هر دو بار گفت چشم.

جاریم هر جا میخواس بره زنگ میزد شوهر من میرفت دنبالش حالا من نامزد بودم باید تنها می موندم خونه مادرشوهرم