2777
2789
عنوان

دایی منحرف

| مشاهده متن کامل بحث + 13123 بازدید | 120 پست
بچه هاااا حالا من یه مساله ی دیگه دارم چندبار میخواستم تاپیک بزنم ولی ترسیدم شناسایی شم من تنها دخت ...

بنظرم محلش نذار 

تو بزرگی نمیتونه کاری برخلاف میلت بکنه

لایک نکنید🙂‍↔️

دخترامون مظلوم ن و مادرامون ساده  من الان پسرم از مهد مياد معقد شو چك ميكنم در اين حد مواظب م ...

😑😑😑😑 چه کاره بدی میکنی اگر واقعا انجام بدی

فکر نمیکنین باید اموزش بدین تا اینکه بخوایین چک کنین یا خودتون دستمالی کنین نمیدونم بچه شما چند سالشه ولی فک نمیکنین به این حرکت ی وقت عادت کنه شما داری ی ذهنیت بد برای بچه میسازی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی اشتباه کردی گفتی الان انقدر فکر و خیال میکنه و به همه فامیلای مادرت شک داره اگرم بگی دیگه بدتر اصلا درک نمیکنم چرا گفتی خب میرفتی مشاور تا صحبت کنی و سبکشی  اخه چرا همسرت!

نیازی نیست انسانها را امتحان کنید کمی  صبر کنید خودشان امتحانشان را پس میدهند 
بچه هاااا حالا من یه مساله ی دیگه دارم چندبار میخواستم تاپیک بزنم ولی ترسیدم شناسایی شم من تنها دخت ...

۱۴ سال طبیعیه دیگه اتفاقا باید به روش بیاری ولی نه با پرخاش غیر مستقیم باهاش صحبت کن جوری که متوجه بشه کارش اشتباهه اصلا ازش فرار نکن 

اشتباه کردم عزیزم انسان جایز الخطاست دیگه

فک نکنم اشتباه باشه اگر طرف مقابلت درکش رو داشته باشه اتفاقا باعث حس نزدیکی میشه تو چیزی که این همه زمان اذیتت میکرد رو باهاش درمیون گذاشته میتونه حتی بهت کمک کنه برای فراموش کردنش 

عزيزم گناه داره يا توو خونه صحنه اي ديده بين پدر و مادرش يا تلويزيون و جايي واي خيلي بده بايد بره رواشناس

کارش واقعا زشت بوده ولی من جهالت کردم ب همسرم گفتم یکم نگرانم

فدای سرت که گفتی حتما نیاز داشتی ب کسی بگی راحت بشی ولی قبول دارم اشتباه کردی یجوری با سیاست جمع و جورش کن.خدا نگذره از داییت البته اون دایی تو نیست ی کثافته لجنه خییییییییلی ناراحت شدم باورت نمیشه 

امیدوارباش