2777
2789
عنوان

دایی منحرف

| مشاهده متن کامل بحث + 13123 بازدید | 120 پست
شما به کسی گفتین اذیتتون میکرد؟

خاله كوچيك ه اول رو كرد شوهر خاله مو گريه كرد و گفت ؛بدبخت از سمت شوهر خواهرش فك كن 

من يه بار تو ناراحتي به خواهرم گفتم عين .... پشيمونم 

خواهرم خيلي خيلي خوبه اما ادم از چشم ميافته

شوهرخاله و پسراش و دخترش اينجوري ان 

بعد خاله م ميگه عالم و ادم روسپي ان 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یا خدا خدا لعنتش کنه

اره بچه هاي خاله م واقعا مورد دارن

حالا دختر كوچيك ش فاز خوب بودن برداشته گرگ زاده

نريزيد سرم كه طرف داري شو كنيد اينم يه عقده ايي مريض لنگه خانواده ش دقيقا بچه هاي دخترخاله م با اين همه مساور و روانشناس و قرص و داروي بيش فعالي لنگه دايي هاشونن همونجوري شيشه خورده دار

عه دایی کوچیکه ی منم دقیقا چندبار این کارو با من کرد بعدا که یبار شوخی شوخی داشتم واسه دختر خالم که همسنو سال خودمه با خنده میگفتم گفت عهههه با منم ده بار این کارو کرده جفتمون کللللی خندیدیم🤣🤣🤣

البته ما روحیه هامون ضعیف نیست خداروشکر بعضیا خیلی حساسن 

وای الهی چقد دخترامون مظلومن

دخترامون مظلوم ن و مادرامون ساده 

من الان پسرم از مهد مياد معقد شو چك ميكنم در اين حد مواظب م

حواسم به برادرزاده هام بود وقتي مجرد بودم

يه كم ملت حوادث نمي خونن

دخترامون مظلوم ن و مادرامون ساده  من الان پسرم از مهد مياد معقد شو چك ميكنم در اين حد مواظب م ...

تو بدتر دارى بچه رو كنجكاو ميكنى و تحريك

کی میدونه که جریان آب با خودش چی میاره ، پس بهتره من به نفس کشیدن ادامه بدم...
دخترامون مظلوم ن و مادرامون ساده  من الان پسرم از مهد مياد معقد شو چك ميكنم در اين حد مواظب م ...

افرین واقعا خوبه حواستون هس

الان همه مشکلات من اینکه که اونموقع کسی حواسش بمن نبود و منو با داییم تنها گذاشتن

لایک نکنید🙂‍↔️

بچه هاااا حالا من یه مساله ی دیگه دارم چندبار میخواستم تاپیک بزنم ولی ترسیدم شناسایی شم

من تنها دختر مجرد خونوادم یه خواهرزاده ی ۱۴ ساله دارم که خیلیییییی ام دوسش دارم تنها نوه ی پسرمونه ولی دو سه ساله چشم و گوشش باز شده همش تا کنارم میشینه تحریک میشه دوبارم تو خواب به پشتم دست زد من به روی خودم نیاوردم که میدونم ترسیدم تاثیر منفی داشته باشه بفهمه فعمیدم وقیح تر بشه،خیلی ام خودمو ازش دور میگیرم تا جایی که میتونم خونه ی خواهرم نمیرم.ظاهرش خیلییییی بچس نمیدونم چرا انقد زود بالغ شده