2777
2789
عنوان

دایی منحرف

| مشاهده متن کامل بحث + 13123 بازدید | 120 پست
فک نکنم اشتباه باشه اگر طرف مقابلت درکش رو داشته باشه اتفاقا باعث حس نزدیکی میشه تو چیزی که این همه ...

برای من خوبه

ولی ترس دارم بره گردنشو بگیره و دعوا کنه و ابروریزی بشه

لایک نکنید🙂‍↔️

اشتباه کردم عزیزم انسان جایز الخطاست دیگه

نه عزیزم شما خطا نکردی فقط کاش با مشاور مطرح میکردی که ارامش خودت و همسرت بهم نخوره چون مردا تو این موارد معمولا تا بجواب نرسن در تردید و شک میمونن و همین ازارشون میده امیدوارم بیخیالشه

نیازی نیست انسانها را امتحان کنید کمی  صبر کنید خودشان امتحانشان را پس میدهند 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای من خوبه ولی ترس دارم بره گردنشو بگیره و دعوا کنه و ابروریزی بشه

باید باهاش صحبت کنی از حس هایی که داری از اعتماد به شوهرت و اینکه چرا با اون در میون گذاشتی از ترسات از اینکه ی اشتباه کوچیک دوران بچگی دامان تورو بگیره و حرفت بیوفته دهن فامیلا راحت صحبت کن

اگر عمو بود باز چی ؟؟؟؟ چه فرقی بین عمو و دایی هست مگه 😞😞😞

عمو اگر بود حذفش راحتتر از دايي بود مامان راحت ميتونست به زبون بياره حتي به پدر بگه مسله براي. خترشون راحتتر ميشد انا وقتي دايي هست مادر از ترس پدر و دقيقا همين شرايطي كه استارتر تووش قرار گرفته ولو بدتر فرار ميگرفته پس هيچي نگفته ترجيح داده. درونش خودشو بخوره يا دخترش زجر بكشه اما گند مسله بالا نياد كه پدر خون بپا نكنه متوجه شدين حالا منظورمو 

وگرنه دوتاش چه عمو چه دايي فاجعه هست

عمو اگر بود حذفش راحتتر از دايي بود مامان راحت ميتونست به زبون بياره حتي به پدر بگه مسله براي. خترشو ...

بعضی منطق ها واقعا خنده داره چون دایی مادره به زبون نمیاره عمو بود مادره به زبون میاورد به پدره میگفت خیلی بی ربطه،مادر اشتباه کرده کاملا میتونست خودش گوش داداششو بکشه لازمم نبود سرو صدا کنه بعدشم تو عالم کودکی بوده پدره قرار نبوده طوفان به پا کنه ولی حواسشون بیشتر جمع بچشون میشده اتفاقی پیش نیاد 

با خوندن تاپیکت و پست ها ،حرصدنیا رو‌خوردم

یک‌کم بزرگ شو  ‌دختررررررر....

به نظرم فقط فکر ماستمالی کرنش باش،برای ی عمری کار رو خراب کردیz.

صبورانه در انتظار عنایت خداوند میمانم و‌ به او توکل میکنم.❤️

حالا میفهمم چرا بچه که بودیم چندتا داییام میومدن خونمون میخوابیدن مامانم جامنو جدا میکرد 

اونا با داداشام انقدر تو پذیرایی میخوابیدن بازی میکردن و میخندیدن من حسرت میخوردم 

جا منو اتاق پیش خودش مینداخت

اگر حاجت داری ، چله ی زیارت عاشورای آیت الله حق شناس رو بگیر.درصورتی که همراه با مراقبه باشه امکان نداره حاجت نگیری. طریقه ختم چله، پیامهای کسانی که حاجت روا شدند و شماره برای گرفتن نایب تو کا نا لی که توسط شاگرد آیت الله حق شناس اداره میشه گذاشته شده. برای وارد شدن در کانال سرچ کنید دوستداران آیت الله حق شناس و مجتهدی.دروغه هرکی بگه من مراقبه داشتم ولی حاجت نگرفتم.اگرچله رو گرفتید به یاد منم باشید و برام دعا کنید  .یاعلی🤚🌺
😑😑😑😑 چه کاره بدی میکنی اگر واقعا انجام بدی فکر نمیکنین باید اموزش بدین تا اینکه بخوایین چک کنین ...

كمتر از سه سالشه هنوز متوجه نميشه كه آموزش بدم فقط بهش گفتم جاهاي خصوصي بدن شو و اينكه غير مامان و بابا كسي بوست نكنه و خودشم حتي به خاله و دايي ش احازه بوسيدن نميده 

و موقع شستنش در توالت خيلي نارمحسوس چك ميكنم

ممنونم از تذكرت دوست خوبم

شاید داییت نوجوون بوده چرا گفتی ابروشو بردی. یه غلطی کرده الان احتمالا مرد گنده ای شده و خودشو از یا ...

هرغلطیو انسان نباید بکنه.اون اگه ابرو داشت همچین کاریو با محرم خودش نمی کرد.اون اگه شرف و وجدان داشت روح و روان یه بچه رو خراب نمی کرد.لازم نیس واسه این ادما دلسوزی کنی.