2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم  شهید ابراهیم هادی خیلی خیلی حاجت میده من یکیو که خیلی شرمنده کرده اما من نمک نشن ...

من انقد رو سیاهم فک نکنم بده😔😔

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  

من نذر کردم برای اینک تو مسابقه رادیویی تا آخر تابستون برنده شم تا بتونم واسه پسرمون ی دوچرخه بگیریم ‌. اما خب چون مسابقه بیشترین امتیازش ب خاطر لایک خوردنه منم کسی رو ندارم ک تو سروش لایکم کنه فعلا از اول تابستون برنده نشدم😀 الهی ک تا آخر تابستون برنده شم ،شهید ابراهیم هادی ک حلال مشکلاته الهی این مشکل منم حل کنه

پوشیه میزنم هدیه به مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها ، قربة إلی الله🌹 الحمدلله الَّذی جَعَلنا مِن الْمُتَمَسِکینَ بِولایَةِ أَمیرَ الْمُؤْمِنین علیِ بنِ ابی طالب عَلیهِ السَّلام💚👈گر بهای شیعه بودن سر جدا گردیدن است ، ما به عشق مرتضی(ع) تاوان آن را میدهیم ⚪تا بماند تا ابد ذکر علی(ع) بر مأذنه ، هستی و دار و ندار و جانمان را میدهیم 👉🌹
برای من بزرگ بود باور کن حتی با دل چرکین فرستادم ته دلمم حتی گفتم میدونم که جواب نمیده ولی رومو بد ج ...

خوش بحالت عزیزم برای منم دعا کن لطفا🙏🙏

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)