من بعد از چند سال انتظار بالاخره مادر شدم، تو سونوی انومالی وجود تعدادی کیست با اندازه های زیر ۲۳ میلی متر در جفت گزارش شده، کسی اطلاعی داره که چه مشکلی ممکنه بوجود بیاد، واقعا نگرانم اگر میدونید لطفا کمکم کنید؟
هر سال یکبار بی تفاوت از لحظه ی مرگم گذشته ام بی آنکه بفهمم یک روز در چنین لحظه ای خواهم مرد!
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
دکترم گفت مجدد سونو بده ۱۵ مرداد، ولی تا اون موقع از نگرانی میمیرم، به دکترم گفتم نگرانم گفت ما وظیفه داریم بررسی کنیم، اصلا حرفی نزد که از نگرانی در بیام
هر سال یکبار بی تفاوت از لحظه ی مرگم گذشته ام بی آنکه بفهمم یک روز در چنین لحظه ای خواهم مرد!
تا الان دیگه باید نی نی ت به دنیا اومده باشه، عزیز شما هم جنین هات تا مرحله بلاست از بین می رفت؟ چجوری این مشکل رو حل کردی، راهنماییم می کنی؟ نگفتن علتش چيه؟