2777
2789
عنوان

به کمکتون احتیاج دارم، خیلی نگرانم

727 بازدید | 14 پست

دوستان سلام

من بعد از چند سال انتظار بالاخره مادر شدم، تو سونوی انومالی وجود تعدادی کیست با اندازه های زیر ۲۳ میلی متر در جفت گزارش شده، کسی اطلاعی داره که چه مشکلی ممکنه بوجود بیاد، واقعا نگرانم اگر میدونید لطفا کمکم کنید؟

هر سال یکبار بی تفاوت از لحظه ی مرگم گذشته ام بی آنکه بفهمم یک روز در چنین لحظه ای خواهم مرد!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کوچکترین نگرانی نداره دکترت چی گفت

دکترم گفت مجدد سونو بده ۱۵ مرداد، ولی تا اون موقع از نگرانی میمیرم، به دکترم گفتم نگرانم گفت ما وظیفه داریم بررسی کنیم، اصلا حرفی نزد که از نگرانی در بیام

هر سال یکبار بی تفاوت از لحظه ی مرگم گذشته ام بی آنکه بفهمم یک روز در چنین لحظه ای خواهم مرد!
من که شنیدم مشکلی نیست

جدا، من تا حالا اصلا همچین چیزی نشنیده بودم، واسه چی بوجود اومده، من باید چیکار کنم الان

سلام عزیزم 

تا الان دیگه باید نی نی ت به دنیا اومده باشه،  عزیز شما هم جنین هات تا مرحله بلاست از بین می رفت؟ چجوری این مشکل رو حل کردی، راهنماییم می کنی؟  نگفتن علتش چيه؟ 

سلام عزیزم  تا الان دیگه باید نی نی ت به دنیا اومده باشه،  عزیز شما هم جنین هات تا مرحله ...

همون سه روزه برام انتقال دادن و خداروشکر الان پسر پنج ماهم کنارم خوابیده

همون سه روزه برام انتقال دادن و خداروشکر الان پسر پنج ماهم کنارم خوابیده

هستی خانمی ؟

منم جفتم کیست زده 

وخیلی نگرانم 

میشه بگین وضعیت شما چطور شد 

چ داروهایی مصرف کردین 

نی نیتون چند هفته دنیا اومد ؟؟ 

ممنون میشم جواب بدین

هستی خانمی ؟ منم جفتم کیست زده  وخیلی نگرانم  میشه بگین وضعیت شما چطور شد  چ دارو ...

ببخشید دیر جواب دادم. خداروشکر پسرم صحیحو سالم بدنیا اومد و الان پیشم خوابه😍هیچ مشکلی پیش نیومد خداروشکر

نگران نباش🌿

ببخشید دیر جواب دادم. خداروشکر پسرم صحیحو سالم بدنیا اومد و الان پیشم خوابه😍هیچ مشکلی پیش نیومد خدا ...

عزیزم منم مشکل آنتی تی پی او بالا دارم و سقط میشن بچه هام 

شما کار خاصی انجام دادین؟ مثلا پردنیزولون خوردین و سروم آی وی آی جی استفاده کردین ؟ 

ممنون میشم جواب بدین 

.دوس دارم همسرم خوب شه معجزه شه و سنگای کلیه ش از بین بره و دیگه هیچوقت سنگ نسازه...
عزیزم منم مشکل آنتی تی پی او بالا دارم و سقط میشن بچه هام  شما کار خاصی انجام دادین؟ مثلا پردن ...

سلام نه خداروشکر ،  با آی وی اف باردار شدم 

و بعد از بچه ی اولم خداروشکر دوباره به صورت طبیعی باردار شدم❤️🌱