2777
2789
عنوان

خانومای باردار یه لحظه لطفا

86 بازدید | 13 پست

سلام خانوما،من هفته11هستم رشته که واسه پلو استفاده میکنن رو من دوس دارم با چرخ کرده دم کنم البته رشته و چرخ کرده و پیاز، برنج قاطی نباشه بخورم ضرر داره؟

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنون،میگم گرم باشه ضرر نکنه

نه عزیزم چیزای ممنوعه زرشک زعفرون کرفس اب هویج جیگر بعضیا میگن گوجه هست ولی چیزای گرم ننی اندازه مگر به مقادیر زیاد و غلیظ مثلا یه لیوان دمکرده زیره 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم 🌹 

چون گرمه،میگم نکنه ضرر داشته باشه

نه گلم، چیش گرمه

من انبه و خرما و عسل میخوردم اوایل بارداری چیزیم نشد

گرمی بخورین ، گفتن خیلی نخورین

برای سلامتی و تعجیل در ظهور صاحبمون...
نه عزیزم چیزای ممنوعه زرشک زعفرون کرفس اب هویج جیگر بعضیا میگن گوجه هست ولی چیزای گرم ننی اندازه مگر ...

واقعیتش یه بشقاب خوردم

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏
نه گلم، چیش گرمه من انبه و خرما و عسل میخوردم اوایل بارداری چیزیم نشد گرمی بخورین ، گفتن خیلی نخور ...

خیالم راحت شد آخه خوردن یه بشقاب فقط رشته  

من تا دلت بخواد گرمیجات خوردم تا ماه اخر بارداری، همه میگفتن بچه تو شکمت الان قرمز شده از همون اولش سفید برفی بود هیچ مشکلیم نداشت 

اگه تونستم کمکی کنم لطفا برا شادی روح بابای عزیزم صلوات بفرستید
من تا دلت بخواد گرمیجات خوردم تا ماه اخر بارداری، همه میگفتن بچه تو شکمت الان قرمز شده از همون اولش ...

آره گرمی سفید میکنه،خداحفظش کنه