2777
2789

سلام واقعن این چ مادریه من دارم از وقتی اومدم خونشون همش بهم تیکه میندازه من شوهرم یکم شکم داره ولی چون قدش بلنده اصن مشخص نیست بعد مادرم از وقتی اومدم هی میگه مرد باید لاغر باشه آدم چاق بی عقله داماد فلانی لاغره بعد من یهو دیگه منفجر شدم گفتم بسه دیگه هی تیکه میپرونی اونم گفت من گ با تو نبودم منم گفتم من جنس بد تورو میشناسم فقط میخایی منو بچزونی الآنم قهریم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به مامانت گفتی؟؟ یه کم مودبانه تر،وقتی تو اینجوری از مامانت چه انتظاری باید داشت

آخه من حرفا اونو کامل ننوشتم ک چ چیزایی بهم میگه ،همش میخواد زندگی بقیه خوب نشون بده منو بدبخت نشون بده 

آخه من حرفا اونو کامل ننوشتم ک چ چیزایی بهم میگه ،همش میخواد زندگی بقیه خوب نشون بده منو بدبخت نشون ...

بگو که قضاوتت نکنن

حسرت چیزایی رو میخوری که دیگه برنمیگرده و تا آخر عمر میشه حسرت 🙃
اگه میگفتی مامان با حرفات ناراحتم می‌کنی بهتر بود و احتمالا تکرار نمیکرد،دلشو شکستی که،اگه من اینجور ...

من می‌شناسمش اصن حرف حالش نیست فقط حرف مردم حالیشه داره از زندگی ناامیدم می‌کنه از بس از زندگی بقیه تعریف می‌کنه و از بدبختی من میگه

من می‌شناسمش اصن حرف حالش نیست فقط حرف مردم حالیشه داره از زندگی ناامیدم می‌کنه از بس از زندگی بقیه ...

وای مامان منم همش میگه دختر خاله هات این پیشرفو داستن شوهرشون مادذشوهرششون اینجوریه تو فلانی اونا خاصن خوشبختن

خدایاشکرت
آخه من حرفا اونو کامل ننوشتم ک چ چیزایی بهم میگه ،همش میخواد زندگی بقیه خوب نشون بده منو بدبخت نشون ...

مادربزرگ منم اینطوریه با مامانم، شاید هزار برابر بدتر‌. من میفهممت . همیشه مامانا مهربون نیستن ! چندتا دخترین؟

تهِ تهش ۴ سال دیگه به همه آرزوهام میرسم•!!♥️🏡💍💎👒👨‍👩‍👧‍👦👵
وا.....اتفاقا مرد هیکلی و یکم شکم دار خوبه

منم همینو میگم من مرد اینجور دوست دارم دیگه بیخیالم شو ولی راحتم نمیزاره وقتی شوهرم میاد خونشون همش چپ چپ نگاش می‌کنه