2777
2789
عنوان

زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 185 بازدید | 32 پست
شکم اوله تا ۴۱ هفته هم میزارن بچه بمونه اگه طبیعی نشد سز میکنن وای خدا 

نخیر تا 41 هفته بمونی اگه مشکلی برا خودت و بچه نباشه امپول فشار میزنن تا باز بشیم اگه بچه مدفوعی چیزی کرد سز میکنن اونم شاید 😂... 

خاله من 41 هفته زایمان کرد یه روز کامل تو بیمارستان درد کشید بهش امپول فشار زدن تا به زور زایید

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پیاده رویت رو زیاد کن ورزش ها رو انجام بده دمنوش و اینچیزا بخور ایشالله خودت دردت بگیره راحت شی...

به ترس و دردش فکر نکن بلاخره یه روزه تموم میشه به این فکر کن این همه خانم طبیعی اوردن تو هم میتونی

پیاده رویت رو زیاد کن ورزش ها رو انجام بده دمنوش و اینچیزا بخور ایشالله خودت دردت بگیره راحت شی... ...

اصلا پیاده روی نکردم تا حالا چون واقعا خیلی سنگینم وسختمه هر روز میگم فردا...چ دمنوشی بخورم

اصلا پیاده روی نکردم تا حالا چون واقعا خیلی سنگینم وسختمه هر روز میگم فردا...چ دمنوشی بخورم

دمنوش تخم شوید  و گل گاو زبان و این چیزا

دمنوش تخم شوید  و گل گاو زبان و این چیزا

من قبل زایمان دخترم تخم شوید خوردم بعد تو بیمارستان ازم که پرسیدن گفتم آره خوردم بماند که چقد غر زدن و دعوام کردن ...دیگه تا زمان ترخیص تخم شویدی صدام میکردن😅😅😅😅😅ولی مطمینم عوارضش خیلی کمتر از اون آمپول فشارای جنایتکار آدمکشه...

من قبل زایمان دخترم تخم شوید خوردم بعد تو بیمارستان ازم که پرسیدن گفتم آره خوردم بماند که چقد غر زدن ...

نمیدونم من که از 37 هفته به بعد میخوام بخورم

فک کنم زود باشه و اگه موقع زایمانت نباشه این فشارا باعث میشه بچه تو شکمت مدفوع کنه و خدای نکرده مشکل ...

من با دکترم صحبت کردم خودش گفته مشکلی نیست البته همراه با پیاده روی و ورزش ... 

بعضی از دمنوش ها مثل رازیانه و روغن کرچک و اینا باعث دفع میشن نه همشون