2777
2789
عنوان

مستاجر پررو

1053 بازدید | 31 پست

بچه ها ی مستاجر داریم پول پیشش خیلی کمه 6 ماهم هست لج کرده کرایه نمیده پول پیشش تقریبا تموم شده ماه بعدم قرارداد تموم میشه از الان بریم شورای حل اختلافی جایی

خوشبختی جوونا صلوات ☺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه نرفت بعد برید حکم تخلیه بگیرید 

ولی اگه دستتون بازه کمکش کنید

من کاربر قدیمی ام (از این جمله موهای تنم سیخ میشه 😖)کارم به جایی رسیده خودم واسه خودم درخواست دوستی میدم ولی نمیشه 😓❤😞

حالا بازم میان میگن رحم کنید به مستاجرا

خانومایی که زندگی زناشوییتون سرد شده حتماااا یه سر به تاپیک اسکرین شات پیام های  منو شوهرم بزنید و فایل صوتی کلید مرد دکتر حبشی رو دانلود کنید و گوش کنیدو عمل کنید بهش و عشقو برگردونید به خونه هاتون❤ برای همه چیز درمانی هست به جز مرگ پس هرگز نا امید نشید❤😍❤

عزیزم باقد زودتر برای فسخ اقدام میکردید تا اینکه الان حکم نهایی تخلیه بدن

همین فردا اقدام کنید اما قبلش باهاش حرف بزنید

شکایتتون رو تو دادسرا هم پیگیری کنید به عنوان ضرر به خونه تا با فشار خودت تخلیه کنه

من نمیدونم ادم خوبی هست یا نه دستش تنگه یا نه اما این کارا واسه کسیه که  واقعا میخواد اذیت کنه وگرنه بهش فرصت بدید جای دوری میره🌷

هموطن عزیز،اگه مخالف من هستی،حتما ریپلای کن .خواهش و التماس میکنم که اگه دل پسر،دختر یا بنده ای رو شکوندید و ازش سو استفاده مالی و روحی کردید،ازش حلالیت بگیرید،(میدونم خیلی ها واسه ظلم هاشون توجیه میارن و به خودشون دروغ میگن که فلانی حقش بود یا من قصدم این نبود و یا شرایط اون روزهای من فرق داشت و باعث شد بد باشم اما باور کنید آه و نفرین اون اشخاص(یا شخص) آرامش واستون نمیزاره و تو همین دنیا روزگارتون رو سیاه میکنه،پس حلالیت بگیرید تا رنگ آرامش رو ببینید وگرنه پیش خدا درد دل کردن و اشک ریختن سودی نداره چون حق الناس هست. ممکنه اون انسان که شما به خاطر  پول و غرور باهاش بازی کردید زندگیش و روح و روانش تا ابد نابود شده باشه.پس اگه میخواید تو این دنیا و دنیای ابدی اروم باشید برید پیشش و اشک بریزید و جبران کنید.خدا از ادمایی که ادعای زرنگیشون میشه و ظالم هستن بدجوری تقاص میگیره...و پوستشون رو تو همین دنیا میکنه...ا
ما هم یه مشت از این مستاجرای عوضی گیر مون افتادن  گردن کشی کنن پول ندن و...مواد بفروشن و..

وای این مواد فروش نیس فقط بد دهنه و کرایه نمیده 

خوشبختی جوونا صلوات ☺

ماهم ازاین مستاجراداشتیم اولش فهمیدیم ناجورن گفتیم لوله هامیگیره گفتن اشکالی نداره بعدش هرهفته الکی فنرمیزدلوله هاروبماندکه پول فنرزدناشوازمون گرفت به زورم بیرونش کردیم دوهفته هم ازتاریخی که قراربودبرن گذشته بودمن که‌ واگذارشون کردم به خداخیلی اذیتمون کردن طوریکه الان خونه خالیه یکسال میترسیم بدیم مستاجر