2777
2789
پسر من آپتامیل پپتی جونیور میخورد و اس ام آ خارجی

پسرت حساسیت داره ؟ خیلی رژیم سختیه کم اوردم وزن خودشم زیاد نیست تو داروخانه ها هست ؟ میشه همینطور بدم 

دوچیز را هرگز عیان نکن ، آنچه نیستی .... همه ی آنچه هستی ...
پسرت حساسیت داره ؟ خیلی رژیم سختیه کم اوردم وزن خودشم زیاد نیست تو داروخانه ها هست ؟ میشه همینطور بد ...

پسر من نزدیک دوسالشه عزیزم تا قبل از تحریمها خیلی راحت گیر میومد بعدش دیگه اطلاع ندارم خوشبختانه یکسالگی رژیمش رو کنار گذاشتم و دیدم که واکنش بدی نداد و الان هم شیر پاستوریزه گاهی میخوره

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

یعنی نان ۲۰ تومنی با اون ۲۸۰ تومنی یکیه؟😱فقط جلدش فرق داره؟  اینطور نیست عزیزم

ببین بذارکامل برات توضیح بدم 

این خارجی هایی که شمامیگی روازونورواردمیکنن درسته؟خوب 

که اوصلاداروخانه هااین شیرخشک هاروندارن 

اونااصل همون کشوره 

منتهاکشورمازارت داروودرمان این مدل پخش شیرخشک رومجازنمیده پودرش ومیخره وقتی تاییدیه گرفت بسته بندی وعرضه میکنه 

بله یکی هستن گلم من داییم یکی ازمدیران کارخونه آپتامیل توایرانه موفق باشی

پسر من نزدیک دوسالشه عزیزم تا قبل از تحریمها خیلی راحت گیر میومد بعدش دیگه اطلاع ندارم خوشبختانه یکس ...

دختر منم یازده ماهشه بعضی چیزارو امتحان میکنم بعضی وقتا میبینم باز همونجوره فرقی نکرده خیلی ناامید میشم میگم نکنه تا دوسالگی طول بکشه

بله متاسفانه من شیرگاوهنوزم نمیدم  بادکترمشورت کن بهترصلاح بچه رومیدونه شیرمناسب شرایطش رومیده ...

دکتر میگه نمیخواد شیر خشک بدی ولی من میگم بدم تا وزن بگیره

ببین بذارکامل برات توضیح بدم  این خارجی هایی که شمامیگی روازونورواردمیکنن درسته؟خوب  ...

امکان نداره عزیزم غیر ممکنه.‌صد در صد تو ترکیبات دست میبرن اگه بنا بود محتویات اس ام آ خارجی و ایرانی عینا یکی باشه که اینهمه پدر و مادر سختی نمیکشن برای تهیه شیر خشک بچشون اون هم با این قیمتهای گزاف

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
امکان نداره عزیزم غیر ممکنه.‌صد در صد تو ترکیبات دست میبرن اگه بنا بود محتویات اس ام آ خارجی و ایران ...

من چیزی وکه به عینه توکارخونه آپتامیل دیدم بیان کردم نه ازروی حدسیات 

موفق باشی

ایرانیش نیست توایران بسته بندی میشه عزیزم  همه شیرخشک ها اپتامیل ببلاک همه وهمه خارجی هستن وای ...

ببخشید به نظرتون اون smaکه من میگم داروخانه به قیمت مناسب دیدم مناسب و اصله و میتونم به پسرم بدم!؟