2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ایرانیه بله خارجیش ۲۴۰-۲۵۰ هست عزیزم ۹۰۰ گرم من ایرانیشو راستش اطلاع ندارم

هردوخارجی هستن 

منتهااین مدل وهمه شیرخشک هاکه واردمیشن وایران بسته بندی میشن فقط 

اونی که شمامیگی کلاقوطی وبسته بندیشم برای ایرلندیاامریکاس برای اینه گرونتره به خاطردلار 

و الا همه شیرخشک هاخارجین

نه عزیزم سیمیلاکی که داروخانه داره ۳۶۰گرمه ۳۳/۲۰۰قیمتشه 

اینم ایرانیشه.‌

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
عالی ۹۰۰ گرمی ۲۸۵ شما واسه خودت نیدو مخصوص بزرگسال بخر عالیه نیدو عسلی

واسه پسرم میخوام😍😃😀گرونهه😐😕

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞
واسه بچه های حساسیتی به پروتیین گاوی نمیدونید چی خوبه ؟ دخترم چون شیر خودمو میخوره و پرهیزه زیاد وزن ...

پسر من آپتامیل پپتی جونیور میخورد و اس ام آ خارجی

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
هردوخارجی هستن  منتهااین مدل وهمه شیرخشک هاکه واردمیشن وایران بسته بندی میشن فقط  اونی ک ...

یعنی نان ۲۰ تومنی با اون ۲۸۰ تومنی یکیه؟😱فقط جلدش فرق داره؟ 

اینطور نیست عزیزم

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
هردوخارجی هستن  منتهااین مدل وهمه شیرخشک هاکه واردمیشن وایران بسته بندی میشن فقط  اونی ک ...

نه عزیزم اینطور نیست. مثلا کارخونه ای که شیرهای نان و گیگوز رو تولید میکنن تو ایران هستن به اسم نستله ولی این نستله کجا و اون نستله خارجی کجا. فقط از اسامیشون استفاده شده

اها فکر کردم شما گفتی واسه خودم🙈

😍❤اشکال نداره عزیزم پیش میاد

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞