2789
عنوان

حاجت روایی

405 بازدید | 38 پست

بچه ها خاستم بگم منم شکر خدا حاجت روا شدم 

۱۸ خیلی عذاب کشیدم ولی الان اصلا یادم نمیاد اون روزارو 

ترو خدا نا امید نشید برای من رخ دادن این اتفاق مثل معجزه بود واقعا خیلی نا امید بودم یعنی یه روزایی حتی با خدا دعوا هو میکردم 

ولی نمازو دعا و چله ام قطع نشد 

هنوزم که هنوزه چله و دعا میخونم 

شما هم خسته نشید بجنگید واسه چیزی که میخاید 

فک میکنم ۸۰ ٪ دعا ها و ذکرهای اینترنت رو خوندم تو این ۱۸ ماه 

التماس دعا 

دعا کنید برام تا اخرش خوب پیش بره

واسه منم دعا کن😍

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     

عزیزم میشه بگی حاجتت چی بود؟

https://eitaa.com/siyahdune/16867 دوستت دارم مهدی جان(عج) آرام جان من، تحمل رنج های این دنیا فقط با تو برایم ممکن است💚 تا هستم ای رفیق ندانی که کیستم/ روزی سراغ وقت من آیی که نیستم/ شهید ابراهیم رییسی💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره منم چله وقران میخونم طول میکشه اما ج میگیرن مخصوصا چله حق شناس

ختم قران وچله میخونم کسی خواست بگه،خانمهادعاکنیدپسرم بیاپیشم یه صلوات برام بفرستید؛😔پسرعزیزم دلتنگتم پارسای من تااخرعمرمجردمیمونم تابرگردی وباخواهرت۳تایی زندگی کنیم😔😔خدایااینهمه دردبرای من زیادمن۲۱سالمه😢😔

مشکلت چی بود اگه خواستی بگو

مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه