2777
2789
عنوان

حاجت روایی

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 38 پست

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

از چله آیت الله حق شناس حاجت گرفتید تا حالا؟

بله من برای ی خانم خوندم حاجت گرفته خداروشکر روسیاه نشدم از۴۰روز ۴روز دیگ مونده

ختم قران وچله میخونم کسی خواست بگه،خانمهادعاکنیدپسرم بیاپیشم یه صلوات برام بفرستید؛😔پسرعزیزم دلتنگتم پارسای من تااخرعمرمجردمیمونم تابرگردی وباخواهرت۳تایی زندگی کنیم😔😔خدایااینهمه دردبرای من زیادمن۲۱سالمه😢😔
الهی به حاجتت برسی 

😍😘

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     
اره عزیزم میگیری من دوبار چله حق شناس گرفتم

بله من میخونم عزیزم کارم این

ختم قران وچله میخونم کسی خواست بگه،خانمهادعاکنیدپسرم بیاپیشم یه صلوات برام بفرستید؛😔پسرعزیزم دلتنگتم پارسای من تااخرعمرمجردمیمونم تابرگردی وباخواهرت۳تایی زندگی کنیم😔😔خدایااینهمه دردبرای من زیادمن۲۱سالمه😢😔
بله من برای ی خانم خوندم حاجت گرفته خداروشکر روسیاه نشدم از۴۰روز ۴روز دیگ مونده

عزیزم منم میخوام این چله رو بخونم 

میشه کمکم کنید ؟؟

وقتی پریودم چیکار باید بکنم؟

اونایی رو ک گفته صد مرتبه نمیشه ب نیت صد مرتبه خوند؟

عزیزم منم میخوام این چله رو بخونم  میشه کمکم کنید ؟؟ وقتی پریودم چیکار باید بکنم؟ اونایی رو ...

نخیرباید بخونید۱۰۰بار،،من قرص خوردم پ نشم 

عزیزم منم میخوام این چله رو بخونم  میشه کمکم کنید ؟؟ وقتی پریودم چیکار باید بکنم؟ اونایی رو ...

نه عزیزم 

باید ۱۰۰ بارشو‌بگی 

روزایی که پریود میشی یا نایب بگیر یا قرص بخور 

اگه خواستی بهم پیام بده من دور دوم دادم یکی برام خوند خیلی خانم خوبی بود خرجش هم از این راه هست