2777
2789
عنوان

حاجت روایی

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 38 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از چله آیت الله حق شناس حاجت گرفتید تا حالا؟

بله من برای ی خانم خوندم حاجت گرفته خداروشکر روسیاه نشدم از۴۰روز ۴روز دیگ مونده

ختم قران وچله میخونم کسی خواست بگه،خانمهادعاکنیدپسرم بیاپیشم یه صلوات برام بفرستید؛😔پسرعزیزم دلتنگتم پارسای من تااخرعمرمجردمیمونم تابرگردی وباخواهرت۳تایی زندگی کنیم😔😔خدایااینهمه دردبرای من زیادمن۲۱سالمه😢😔
الهی به حاجتت برسی 

😍😘

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     
اره عزیزم میگیری من دوبار چله حق شناس گرفتم

بله من میخونم عزیزم کارم این

ختم قران وچله میخونم کسی خواست بگه،خانمهادعاکنیدپسرم بیاپیشم یه صلوات برام بفرستید؛😔پسرعزیزم دلتنگتم پارسای من تااخرعمرمجردمیمونم تابرگردی وباخواهرت۳تایی زندگی کنیم😔😔خدایااینهمه دردبرای من زیادمن۲۱سالمه😢😔
بله من برای ی خانم خوندم حاجت گرفته خداروشکر روسیاه نشدم از۴۰روز ۴روز دیگ مونده

عزیزم منم میخوام این چله رو بخونم 

میشه کمکم کنید ؟؟

وقتی پریودم چیکار باید بکنم؟

اونایی رو ک گفته صد مرتبه نمیشه ب نیت صد مرتبه خوند؟

عزیزم منم میخوام این چله رو بخونم  میشه کمکم کنید ؟؟ وقتی پریودم چیکار باید بکنم؟ اونایی رو ...

نخیرباید بخونید۱۰۰بار،،من قرص خوردم پ نشم 

عزیزم منم میخوام این چله رو بخونم  میشه کمکم کنید ؟؟ وقتی پریودم چیکار باید بکنم؟ اونایی رو ...

نه عزیزم 

باید ۱۰۰ بارشو‌بگی 

روزایی که پریود میشی یا نایب بگیر یا قرص بخور 

اگه خواستی بهم پیام بده من دور دوم دادم یکی برام خوند خیلی خانم خوبی بود خرجش هم از این راه هست