2777
2789
عنوان

یدو فولیک فرقش با اسید فولیک چیه

222 بازدید | 17 پست

سلام میگن قبل بارداری یدو فولیک بخوری بچه پسر میشع اسید فولیک بخوری دختر میشه ؟ایا درسته این نڟریه

برای زندگی همدیگر دعا کنیم 

نه چ ربطی داره من متخصص رفتم گفتم میخام باردار بشم اسیدفولیک داد پسر دارم الان برا دومی رفتم ید و فولیک داد

اگه مخالفی ریپلایی نکن حوصله دعوا ندارم 🖐🏼باتشکر😁                  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کمبود ید در زنان باردار موجب مشکلات در رشد مغزی جنین میشود لذا مصرف آن بسیار مهم است. به همین علت لزوم مصرف مکملهای حاوی ید در دوره ی بارداری توسط کارشناسان تغذیه به اثبات رسیده است.

به دلیل کمبود ید در دوران بارداری، ساخت هورمون تیرویید برای رشد و تکامل جنین کم میشود و این امر میتواند باعث کم کاری مادرزادی تیروئید، اختلال در رشد مغز و دستگاه عصبی جنین شود. همچنین به دنیا آمدن کودکان عقب افتاده ذهنی از عوارض کمبود ید است.

زن طلاییست که عاشق شدنش اجباریست ، همچو برگیست که گریان شدنش اخطار است ، مثل ماه است که در پرده  شب الماس است ، همچو خورشید زیبا شدنش تکرار است . 

یدوفولیک همون اسید فولیک هست که ید داره

زن طلاییست که عاشق شدنش اجباریست ، همچو برگیست که گریان شدنش اخطار است ، مثل ماه است که در پرده  شب الماس است ، همچو خورشید زیبا شدنش تکرار است . 

دکتر ب من گفت اسید فولیک بخور چون تیروئید هاشیموتو دارم

یدوفولیک برام بده

بچه ها یدوفولیکو کی باید بخوریم؟

سه ماه قبل از بارداری

البته طبق تجویز پزشک

ن منظورم اینه شبا صبا قبل غذا بعد غذا

من شبا میخورم 

آهان بعدش نباید چیزی بخوریم؟اثرنمیکنه؟

بهتره که بعدش چیزی خورده نشه 

ولی باز از دکترتون بپرسید