71parisaa مدیر عضویت: 1398/01/31 تعداد پست: 429 عنوان یدو فولیک فرقش با اسید فولیک چیه | مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 17 پست سلام میگن قبل بارداری یدو فولیک بخوری بچه پسر میشع اسید فولیک بخوری دختر میشه ؟ایا درسته این نڟریه برای زندگی همدیگر دعا کنیم 1398/04/29 | 14:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عروس_حاجی عضویت: 1398/02/10 تعداد پست: 8183 سه ماه قبل از بارداری البته طبق تجویز پزشک من اسید فولیک میخورم بدون تجویز دکتراخه همه میگفتن بهم بخور تجربه هر دو نوع زایمان دارم هر سوالی داشتین در موردش میتونین ازم بپرسین.
آوا63 عضویت: 1396/08/10 تعداد پست: 3486 من اسید فولیک میخورم بدون تجویز دکتر اخه همه میگفتن بهم بخور خوب اصولا همه دکترها سه ماه قبل میدن ولی عزیز من مصرف بیش از نیاز بدن اسید فولیک خطر ابتلا به اوتیسم و بالا میبره هچ مکملی را نباید بدون تجویز پزشک مصرف کرد زن طلاییست که عاشق شدنش اجباریست ، همچو برگیست که گریان شدنش اخطار است ، مثل ماه است که در پرده شب الماس است ، همچو خورشید زیبا شدنش تکرار است .
عروس_حاجی عضویت: 1398/02/10 تعداد پست: 8183 خوب اصولا همه دکترها سه ماه قبل میدن ولی عزیز من مصرف بیش از نیاز بدن اسید فولیک خطر ابتلا به ... بله چشم نمیخورم دیگه😥 تجربه هر دو نوع زایمان دارم هر سوالی داشتین در موردش میتونین ازم بپرسین.