استرس نداشته باش انشالله زایمان راحتی داشته باشی به نی نی فکر کن،عزیزم به نظر من بی حسی بهتر اخه دکتر بیهوشی من میگفت اگه بیهوش بشی درد یهو میاد سراغت وقتی بهوش بیای ولی اگه از کمر بی حس کنن کم کم درد میاد سراغت
خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی …خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم …بگذار آرام باشم … به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی …فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم …اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی ….احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم...میشه لطفا برای سلامتی پســرم صلوات بفرستید ممنـــــونم❤
عزیزم اضطراب نداشتی؟اینکه میگن تا چند ساعت بعدش نباید تکون بخوری درسته؟
اره.من ساعت ۲نصف،شب سز شدم..از ساعت ۹صب دردام شروع شد کم کم..ساعت۱۱از جا بلندشدم..خیلیم سخت نبود.من خودم از تخت اومدم پایین و کل بیمارستان رو رفتم قدم زدم..سزارین خ بهتر از طبیعیه.چون من درد طبیعی رو کشیدم بعد اورژانسی سز شدم
مرسی عزیزم بعدعمل تا چند ساعت تکون نخوردی؟پس چیجوری نی نی رو شیر بدم؟
میتونی بشینی از کمر بی حسی پاهاتینا تکون نمیخوره بعدم اینکه همراهت کمکت میکنه دیگه دو سه ساعت طول میکشه تا جون به پاهات برگرده البته به بیمارستانم بستگی داره بعضی بیمارستانا خوب نیستن بی حسی میزنن هنوز از ریکاوری در نیومدی بی حسی میره
خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی …خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم …بگذار آرام باشم … به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی …فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم …اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی ….احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم...میشه لطفا برای سلامتی پســرم صلوات بفرستید ممنـــــونم❤