2777
2789
عنوان

مامانای اسفند 98 بیاین دورهم باشیم

533 بازدید | 35 پست

مامانایی ک نینیشون اسفند به دنیا میاد بیاین از تجربه ها و اتفاقات شیرین بارداریمون بگیم

من ریخته ام در رگ تو شیره جان👼هی چرخ بزن در منو دل را بتکان😍این همنفسی چه حس و حالی دارد😉در پیکر من دو قلب دارد ضربان 💖

خودم 23 سالمه بعد 2 سال انتظار با وجود تنبلی شدید و تو اوج ناامیدی درست وقتی ک از دکتر و دارو دست کشیده بودم فهمیدم باردارم 

بعد یه هفته تاخیر بیبی چک زدم و درکمال ناباوری مثبت شد با بتای 7045 تو روز 40 سیکلم سونو دادم و ساک بارداریو دیدم سن بارداریمم 5هفته 4 روز بود الان 6 هفته و 1 روزمه و 10 روز دیگه میرم سونو واسه شنیدن صدای قلب جوجه ام

من ریخته ام در رگ تو شیره جان👼هی چرخ بزن در منو دل را بتکان😍این همنفسی چه حس و حالی دارد😉در پیکر من دو قلب دارد ضربان 💖

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه میگن وقتی به بارداری فکر نمیکنن باردار میشن قربون حکمتت خدا خدا برات حفظ کنه و سالم بغلش کنی

اره واقعا

خیلی ممنون عزیزم 💖خدا دل همه منتظرا رو شاد کنه الهی ک... 

همه میگن وقتی به بارداری فکر نمیکنن باردار میشن قربون حکمتت خدا خدا برات حفظ کنه و سالم بغلش کنی

من خودم سه بار ای یو ای کردم نشد با اینکه همه چیز عالی بود و فک میکردم دیگه ماه اخره انتظاره

دلیلشم فقط استرس بود اما درست زمانی ک همه چیزو رها کردم و برگشتم سر زندگی عادیم فهمیدم باردارم 

منم اسفندی میشم

ای جانم به سلامتی انشالله 

چند وقت اقدام بودی؟

امروز قراره اولین سونو مو برم

چند هفتته؟ 

منم دل تو دلم نیس زودتر برم سونو باز

والا من اصلا اقدام به بارداری نکردم ۵ساله عقدم و ۲ساله که عروسی کردم،یدفعه فهمیدم باردارم،شکه شدم

چه جالب من برعکسم 2 سال عقد 5 سال عروسی😉انشالله پرخیر و برکت باشه قدمش