2777
2789

بچه ها اول صبح نمیدونم این از کجا یادم اومده خیلی عصبی شدم اونم اینه که دوران دانشجویی خیلی مشکلات داشتم و حسابی دورم خلوت بود منم یه روز نشستم با یه استادی که خیلی تو درسام بهم کمک میکرد دردودل کردم خیلی اعصابم خرابه آخه چه کاری بود کردم با خودش چه فکری در موردم کرد اگه به کسی بگه چی 😭😭😭

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

با چند تا دوستام در ارتباط هنوز ولی من دیگه روم نمیشه اگه یه وقت دیگه ببینمش شرمندم😢

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

چه گفتی😥

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه گفتی😥

فقط یکیش یادمه اونم در مورد عمل قلبم گفتم که دکتر بهم گفته بود ممکنه عمل بخواد 😢😢😢😢تازه با دوستم هنوز در ارتباطه نمیدونم به اون چیزی گفته از من یا نه

ای کلک معلوم نیس چیا بش گفتی😂😂😂

نه والا ایتقدر یه شب دلم پر بود چیزهای رمانتیک اینا نبود که 😅

فقط یکیش یادمه اونم در مورد عمل قلبم گفتم که دکتر بهم گفته بود ممکنه عمل بخواد 😢😢😢😢تازه با دوستم ...

خب چیز بدی نیست.‌توفکرش نرو 

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀

اینقدر کارای احمقانه کردم و حرص خوردم ک نمیدونم کدومو بگم

توجه   قبل از بچه‌دار شدن باید برای این پرسش پاسخ روشنی داشته باشیم که ایا انسانها از لحاظ اخلاقی در جایگاهی هستند که موجود دیگری را بدون خواست خود به تحمل رنج وادار کنند؟
نه والا ایتقدر یه شب دلم پر بود چیزهای رمانتیک اینا نبود که 😅

بابا بی خیال طوری نشده ک داری خودتو عذاب میدی 

به افرادی که به شما حسادت میکنند احترام بگذارید ...زیرا آنها کسانی هستند که از صمیم قلب معتقدند شما بهتر از آنانید...

زشت نبود یعتی نگفته این دختر صمیمی شده باهام چت کرده منظوری داشته 

منم این یکیش بود 😐

من احمقانه ترین کارم خسیس باراوردن شوهرم بود خاک واقعاا

خواهش میکنم برای اینکه یه خونه جایی ک مد نظرمه بخرم یه صلوات مهمونم کن خواهش میکنم اگه صلواتو برام فرستادی از ته دل باشه ممنونم عزیزانم❤️