2777
2789

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

وای عزیزحتما ولی اگه بشه با عروسکی یا چیزی عادتش بدی که با اون بخوابه خوبه امتحان کردی اینو؟

از این بچه هاست که به هیچ صراطی مستقیم نیست

كاش آدمها دانه هاي دلشان پيدا بود....
وااای جاریه من ..دخترش خیلی رفتاراش رو اعصابمه هر موقعه میان خونم دخترش ۹سالشه همش شیشه شیر دخترم دس ...

چیزی نمیشه که بگی بهش با مهربونی بگو گلم بچه من کوچیکه کوچولو حساس ترن در برابر بیماریا تو که دوست نداری خدایی نکرده کوچولوم مریض شه واسه همین نباید از شیشه شیرش استفاده کنی .

چیزی نمیشه که بگی بهش با مهربونی بگو گلم بچه من کوچیکه کوچولو حساس ترن در برابر بیماریا تو که دوست ن ...

گوش نمیده میبرش تو اتاق یواشکی جلو من نمیخوره اصن بد عادت کرده بزرگه نزدیکه ۱۰سالشه

چیزی نمیشه که بگی بهش با مهربونی بگو گلم بچه من کوچیکه کوچولو حساس ترن در برابر بیماریا تو که دوست ن ...

واسش جدا شیشه و پستونکه جدا میخوام بگیرم چاره ای نیست اگه اومد اونو بدم بهش بخدا بچمو مریض میکنه

گوش نمیده میبرش تو اتاق یواشکی جلو من نمیخوره اصن بد عادت کرده بزرگه نزدیکه ۱۰سالشه

الله اکبر وقتی میاد همه شیشه شیرا رو بزار یه جای دور از دسترس بعد با آب جوش بشورشون یا با مامانش صحبت کن این چجورشع آخع😐😮

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز