2777
2789
الله اکبر وقتی میاد همه شیشه شیرا رو بزار یه جای دور از دسترس بعد با آب جوش بشورشون یا با مامانش صحب ...

مامان بیشعورش میخنده میگه سخت نگیر ...فکر کنم میخوا حرص منو در بیاره..میگم شیشه باسرپستونک جدا بگیرم واسش؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامان بیشعورش میخنده میگه سخت نگیر ...فکر کنم میخوا حرص منو در بیاره..میگم شیشه باسرپستونک جدا بگیرم ...

الان من دارم از بیشعوریا اینا حرص میخورم واقعا ولی خب با بیشعورا نمیشه سر و کله زد همون شیشه با سرشو مثل اینکه باید بگیری واقعا خوب تا حالا حوصله کردی دعوا نکردی باهاشون .

الان من دارم از بیشعوریا اینا حرص میخورم واقعا ولی خب با بیشعورا نمیشه سر و کله زد همون شیشه با سرشو ...

میدونم جاریم عمدا به دخترش هیچی نمیگه بخدا دقت کردم خودشم شیر درست کردنش با خود سرشیشه داغی سردیه شیشه رو امتحان میکنه ...مگه همه با پشت دست امتحان نمیکنن ..کرم شیشه دارم ..کاش برم یه شیشه پستونکم واسه جاریم بگیرم ..مسخرش کنم ..نظرتون تا خجالت بکشه

حرص نخور عزیزم ..من هر روزکارم غصص

غصه نخور گلم بعضیا رو نمیشه کاریشون کرد همین که یه نی نی کوچولو بامزه شیطون بلا داری درمون همه ی غصه هاست لطفا غصه نخور مامان نمونه 😍❤

میدونم جاریم عمدا به دخترش هیچی نمیگه بخدا دقت کردم خودشم شیر درست کردنش با خود سرشیشه داغی سردیه شی ...

😂😂😂 ای وای خوب میشد ولی اینکه به کارای اون که بزرگه اهمیت ندی از عقده و حرص به خودش میپیچه 

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز