2777
2789
عنوان

پسرم بهم گفت تو مامان بدی هستی

1059 بازدید | 31 پست

بچه ها چند وقته با دندونهای پسرم درگیرم خیلی برام مهمه که به دندونهاشون اهمیت بدن بچه هام چون خودم خیلی زجر دندون کشیدم چنتا از دندونهای اسیابیش که خرابه مرکز جامع سلامت پیدا کردم رایگان دندون بچه ها رو درست میکردن راهش خیلی دور بود با هزار بدبختی بردمش ولی خودمو دکتر و همه پرسنل هر کاری کردیم ننشست یعنی از شدت ترس داشت خفه میشد دکتر گفت هیچ راهی نداره جز بیهوشی حالا این بماند مشکل دیگم اینه که قبل از اینکه دندون شیری بیفته دندون دایم پشت شیری در میاد بعد نه حاظر میشه ببرم دندونپزشکی بکشه نه میزاره خودم جداش کنم کاملا لق شده حالا اون دندونهای پشتی همشون کج در میان هر چی باهاش صحبت کردم راضی نشد منم به زور میخواستم یک ثانیه بکنم دندونو جیغو داد و فریاد بعد با گریه بهم گفت تو مامان بدی هستی خیلی عذاب وجدان گرفتم شوهرمم با صدای جیغ پسرم عصبی شد داد میزد پسرمم ترسید خوابش برد اصلا اوضاعی دارم

من براتون سرویس اشپزخونه و ملحفه میدوزم اینم شمارمه09035997408

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخی عزیزم، حساس شده، ترسیده از هر چیزی که به دندون مربوط میشه، اول باید ترسش رو بریزی

من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐

براش کادو بخر انقدم گیر نده بهش

سلام 😂😂😂نمیدونم چی بنویسم 😂😂اسمم آش دوغه 😂😂پروفایلم دوتا قابلمه هست دلت خواست بگو 😂😋نگید چرا زرد بعضی جاها زرد درست میکنن 😂دیدار یار عاشق دانی چه ذوق دارد مانند ابری که دربیابان برتشنه ای ببارد 😂نمیدونم چرا یه دفعه این شعر اومد تو ذهنم 😂من مدافع مادرشوهر وخواهرشوهرم 😂😂فرارررررررر💃💃💃💃💃💃الکی گفتم 😂😂😂😋آخه اینجا همه طرفدار عروسن 😂ولی من طرفدار حقم .دوستدار شما آش دوغ 😂💖💔راستی عکس پروفایلم از خودم نیست از اینترنت گرفتم 😂اگ شاد شدی یه صلوات بفرس😛😛😛کجا بفرستو وبرو 🤣

به پسرت بگو خودش باهاش بازی کنه در میاد

بگواون لحظه خیلی حس خوبی داره بگو منم بچه بودم چند تا از دندونامو همینطوذی کندم

میشه برای سلامتی نی نیم  صلوات بفرستین  .................................🌷🌷🌷

شما مادر عالي هستي

پسرتم الان كه قطعا درك نميكنه بزرگ شه دستتو ميبوسه بابت اين درايتت

خداييش هم وقتي دندوناي اصليش دراومد يه جوري راضيش كن مسواك اينا بزنه با جايزه تشويق كم كم عادت ميشه

بچس یه چی گفت....ولی منم بودم روانی میشدم بخدا

خدایا تا تو کنارمی نمیترسه دلم...بمون پیشم مثل هر ثانیه از زندگیم ک بودنت رو واضحتر از هر بودنی حس کردم...مرسی ک بهم فرصت زندگی کردن،عاشق شدن،بچگی کردن و بزرگ شدن دادی...خدایا بابت همه نعمتهایی ک دادی و ندادی شکرت😍

مث مامان من 

اه 

هفت سالم بود یهو دوتا دندون جلوییامو کند 

انقدر خون اومد و ترسیدم

از اون موقع از خون میترسم ، حتی برای یه ازمایش خون یک ماه رو خودم کار میکنم

اخه این چه کاریه انقدر گیر نباش

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
تو بهترین مامانی البته نه از نظر پسرت اهمیت نده بابا پسر منم عصبانی میشه بم میگه من دیگه با تو خان ...

اخی چه حرف با مزه ای 

من براتون سرویس اشپزخونه و ملحفه میدوزم اینم شمارمه09035997408

تورو خدا نکن با بچت این کارو

دور از جون بچه تو و همه بچه ها

بلا ازشون دور باشه

ولی همین چند وقت پیش دو تا بچه تو دندونپزشکی از ترس تشنج کردن و فوت شدن

تو پیج شاهین صمدپور هست

خواهش میکنم نذار بترسه

نهایت کج درمیاد ارتودنسی میکنه

بهتره تا یه عمر بترسه

بچه ها حرف زیاد میزنم!,دخترمم چون اتاقشو مرتب نکردم بهم گفت بی مسئولیت!!حالا من واسه یک بچه چطور توض ...

😮😍😂😂😂

میشه برای سلامتی نی نیم  صلوات بفرستین  .................................🌷🌷🌷
2790
2778
2791
2779
2792