بچه ها چند وقته با دندونهای پسرم درگیرم خیلی برام مهمه که به دندونهاشون اهمیت بدن بچه هام چون خودم خیلی زجر دندون کشیدم چنتا از دندونهای اسیابیش که خرابه مرکز جامع سلامت پیدا کردم رایگان دندون بچه ها رو درست میکردن راهش خیلی دور بود با هزار بدبختی بردمش ولی خودمو دکتر و همه پرسنل هر کاری کردیم ننشست یعنی از شدت ترس داشت خفه میشد دکتر گفت هیچ راهی نداره جز بیهوشی حالا این بماند مشکل دیگم اینه که قبل از اینکه دندون شیری بیفته دندون دایم پشت شیری در میاد بعد نه حاظر میشه ببرم دندونپزشکی بکشه نه میزاره خودم جداش کنم کاملا لق شده حالا اون دندونهای پشتی همشون کج در میان هر چی باهاش صحبت کردم راضی نشد منم به زور میخواستم یک ثانیه بکنم دندونو جیغو داد و فریاد بعد با گریه بهم گفت تو مامان بدی هستی خیلی عذاب وجدان گرفتم شوهرمم با صدای جیغ پسرم عصبی شد داد میزد پسرمم ترسید خوابش برد اصلا اوضاعی دارم
من براتون سرویس اشپزخونه و ملحفه میدوزم اینم شمارمه09035997408
دوستان پسر من خیلی ترسوعه حتی از معاینه ساده میترسه دکتر گفت برو رو ترازو جیغ و گریه کرد نرفت کل مطبو گداشت رو سرش من نگرانم واسه مدرسه رفتنش معاینه میکنن یا میبرن تست هوش و این چیزا اگه نزاره چیکار کنم
اگر دندونهای دایمش کج و کوله نمیشد اصلا کاریش نداشتم
بله مادر منم بخاطر همین حرف اون کارو کرد
افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند! تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
یه مادر به مهر لقمه تو دهن بچه اش میذاره همون مادر با قهر لقمه ای که بچه از رو زمین براشته از دهنش میگیره اینا همه لطف یعنی خدا لطیفه یعنی چون خدا مهربونه مادرم نمونه ی مهربونیه خدا تو زمینه
ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش