2737
2739
میشه کامل دقیق توصیح بدی منم دوستدارم درست کنم باراولم

منم باره اولمه فقط تااینجامیدونم دمباشومیگبری میشوری هسته میگیری بعدشکراضافه میکنی تا۲۴ساعت بمونه تویخچال .....دیگه بلدنیستم دوستاکمک😊

تیکربارداری آیندمه صلوات بفرستین تابراورده بشه😍😍😍😍😍👶👶👶👶👶👶👶👶👶


بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول هسته هاش رو بگیر دو برابر وزنش ( بدون هسته) بهش شکر اضافه کن و بزار تویخچال یه روز، خودش اب میند ...

خب وانیل چی کی اضافه کنم

تیکربارداری آیندمه صلوات بفرستین تابراورده بشه😍😍😍😍😍👶👶👶👶👶👶👶👶👶
2731
2738
میشه کامل دقیق توصیح بدی منم دوستدارم درست کنم باراولم

البالوهروشستی ابش رفت هسته هاش ودرار باشکر که دوبرابرشه لایه به لایه به البالواصافه کن تا۲۴الی ۴۸ساعت استراحت کنه بعداب پس میده

باهمون اب خودش بریزتوقابلمه لعاب دار باحرارت کم خیلی زیادنکنی بزاربپزه یه کوچولوخیلی کم اب بریز همون ته ظرفی که استراحت کرده تاشکرش حل شه

بعدکف البالوهاروحتمابردار وبعداز۱ساعت هر۲۰دقیقه یه قاشق بردار ببین بعدسردشدن چقدرقوام دار چون داع متوجه نمیشی

ودراخرم یه نصف لیمو ابش واصافه کن

🍃🌺اللّهم صَلِّ علی مُحَمَّد و آل مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم🌺🍃

ما هر سال تقریبا ۴۰ کیلو مربا درست میکنیم برا همون چندین ساله نربا مون هم خوشمزست و شکرک نمیزنه اصلا تا سال دیگش میمونه و کپک هم نمیزنه اول اینکه دونه میکنیم و هم وزن البالو های دونه شده شکر میریزیم و یک ساعتی میزاریم بمونه زیاد بزاری مرباش یه جورایی خشک و جمع شده میشه و بعد زیر شعله رو متوسط روشن میکنیم و یکم هم میزنیم تا جوش بیاد بعد که جوش اومد کف های روشو بر میداریم و از بعد جوش اومدن میزاریم ۱۵ دقیقه بجوشه زیرش و خاموش میکنیم 

بچه ها اگ فقط بخام شربت درست كنم و مربا نخام چی كار كنم؟؟

البالو رو با چند لیوان اب بزار بپزه، بعد از جوش اومدن حدود ۲۰ دقیقه تا البالوها شکافته بشن و رنگ پس بدن بعدش صافش کن حدود یک و نیم برابر به ابش شکر اصافه کن و بزار کمی غلیظ بشه ولی اگر خیلی بجوشه بد رنگ میشه ، تفاله هاش رو هم با کمی اب و نمک بزار خوب بپزه تا گوشت و هسته جدابشه بعد توی صافی لهش کن و صافش کن بزار دوباره غلیظ بشه اگر دوست داشتی که تو سینی پهن کن میشه لواشک اگر هم نه بریز تو شیشه میشه رب البالو 

2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

حس شیشم

mm1345 | 4 دقیقه پیش
2687
داغ ترین های تاپیک های امروز