2733
2734
میشه کامل دقیق توصیح بدی منم دوستدارم درست کنم باراولم

منم باره اولمه فقط تااینجامیدونم دمباشومیگبری میشوری هسته میگیری بعدشکراضافه میکنی تا۲۴ساعت بمونه تویخچال .....دیگه بلدنیستم دوستاکمک😊

تیکربارداری آیندمه صلوات بفرستین تابراورده بشه😍😍😍😍😍👶👶👶👶👶👶👶👶👶

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید

اول هسته هاش رو بگیر دو برابر وزنش ( بدون هسته) بهش شکر اضافه کن و بزار تویخچال یه روز، خودش اب میند ...

خب وانیل چی کی اضافه کنم

تیکربارداری آیندمه صلوات بفرستین تابراورده بشه😍😍😍😍😍👶👶👶👶👶👶👶👶👶
میشه کامل دقیق توصیح بدی منم دوستدارم درست کنم باراولم

البالوهروشستی ابش رفت هسته هاش ودرار باشکر که دوبرابرشه لایه به لایه به البالواصافه کن تا۲۴الی ۴۸ساعت استراحت کنه بعداب پس میده

باهمون اب خودش بریزتوقابلمه لعاب دار باحرارت کم خیلی زیادنکنی بزاربپزه یه کوچولوخیلی کم اب بریز همون ته ظرفی که استراحت کرده تاشکرش حل شه

بعدکف البالوهاروحتمابردار وبعداز۱ساعت هر۲۰دقیقه یه قاشق بردار ببین بعدسردشدن چقدرقوام دار چون داع متوجه نمیشی

ودراخرم یه نصف لیمو ابش واصافه کن

🍃🌺اللّهم صَلِّ علی مُحَمَّد و آل مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم🌺🍃

ما هر سال تقریبا ۴۰ کیلو مربا درست میکنیم برا همون چندین ساله نربا مون هم خوشمزست و شکرک نمیزنه اصلا تا سال دیگش میمونه و کپک هم نمیزنه اول اینکه دونه میکنیم و هم وزن البالو های دونه شده شکر میریزیم و یک ساعتی میزاریم بمونه زیاد بزاری مرباش یه جورایی خشک و جمع شده میشه و بعد زیر شعله رو متوسط روشن میکنیم و یکم هم میزنیم تا جوش بیاد بعد که جوش اومد کف های روشو بر میداریم و از بعد جوش اومدن میزاریم ۱۵ دقیقه بجوشه زیرش و خاموش میکنیم 

بچه ها اگ فقط بخام شربت درست كنم و مربا نخام چی كار كنم؟؟

البالو رو با چند لیوان اب بزار بپزه، بعد از جوش اومدن حدود ۲۰ دقیقه تا البالوها شکافته بشن و رنگ پس بدن بعدش صافش کن حدود یک و نیم برابر به ابش شکر اصافه کن و بزار کمی غلیظ بشه ولی اگر خیلی بجوشه بد رنگ میشه ، تفاله هاش رو هم با کمی اب و نمک بزار خوب بپزه تا گوشت و هسته جدابشه بعد توی صافی لهش کن و صافش کن بزار دوباره غلیظ بشه اگر دوست داشتی که تو سینی پهن کن میشه لواشک اگر هم نه بریز تو شیشه میشه رب البالو 

2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   aaarammm  |  13 ساعت پیش
توسط   اکبر_۲۰۰۰  |  12 ساعت پیش
توسط   نگاارم  |  12 ساعت پیش