2777
2789
توی داروخونه ی دارویی هست به نام داروی سیاه بگیر بزار روش چرکشو میرسونه و بادمیکنه بعد میترکه باید ت ...

خیلی وقته دارمشا.سه چهار ساله.جواب میده؟

یعنی چرک نداره.سفت شده

🌸ریپلای های کل کل و بحث رو باز نمیکنم  و نمیخونم دوستان عزیز ..اگر چیزی میگم نظرم هست و مسلما مثل هر نظر دیگه ای مخالف های خودش رو داره🌸

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خیلی وقته دارمشا.سه چهار ساله.جواب میده؟ یعنی چرک نداره.سفت شده

ببین ما تو خوابگاه روی خیلی ها امتحان کردیم همشون خوب شدن ماله تو که سفتشده باید ی مدتت بزاری روش و هر روز ی بار پانسمانشو عوص کنی (ی چسب و ی پنبه هس) ی مدت بعد میبینی چرکه فعال شد بعد خودش میرسه و پاره میشه توهم باید تخلیش کنی و با الکل تمیز نگهشداری

ببین ما تو خوابگاه روی خیلی ها امتحان کردیم همشون خوب شدن ماله تو که سفتشده باید ی مدتت بزاری روش و ...

مرسی عزیزم حتما امتحان میکنم 🌻🌻

🌸ریپلای های کل کل و بحث رو باز نمیکنم  و نمیخونم دوستان عزیز ..اگر چیزی میگم نظرم هست و مسلما مثل هر نظر دیگه ای مخالف های خودش رو داره🌸
مال منم ادیتم نمیکنه خودش گاهی وقتا مث ی جوش چرکی سرباز میکنه تخلیه میشه ینی نیاز ب عمل نداره دکترم ...

عمل کن راحت میشی. به مرور زمان بزرگتر میشه..من عمل کردم و حدود 17 روز دمر بودم.

مال منم ادیتم نمیکنه خودش گاهی وقتا مث ی جوش چرکی سرباز میکنه تخلیه میشه ینی نیاز ب عمل نداره دکترم ...

عملشم سخت نیس نمیدونم ولی واسه خواهر من خیلی ترشحات داشت وقتی ک سرباز کرو افتضاح بود خیلس زیاد

عملشم سخت نیس نمیدونم ولی واسه خواهر من خیلی ترشحات داشت وقتی ک سرباز کرو افتضاح بود خیلس زیاد

بعد از عمل باید مراقب می بود که بخیه باز نشه. از توالت فرنگی استفاده می کرد؟

من خیلی مراقب بودم و مشکلی برام پیش نیومد و عملم باز نبود و بخیه کردش.

خیلی وقته دارمشا.سه چهار ساله.جواب میده؟ یعنی چرک نداره.سفت شده

خانمی باید دکتر بری و اون تیکه رو برداره و در ازمایشگاه بررسی بشه تا خدای نکرده بدخیم نباشه. من عمل کردم و تیکه رو بردن ازمایشگاه و بررسی کردن و خدا رو شکر بدخیم نبود. 

طب سنتی پیش نریا.

موفق باشی، حالا کجادراومده؟

روی پام.پایین تر از زانوم 😐

خانمی باید دکتر بری و اون تیکه رو برداره و در ازمایشگاه بررسی بشه تا خدای نکرده بدخیم نباشه. من عمل ...

جدی؟ یعنی ممکن بدخیم باشه؟