2777
2789
توی داروخونه ی دارویی هست به نام داروی سیاه بگیر بزار روش چرکشو میرسونه و بادمیکنه بعد میترکه باید ت ...

خیلی وقته دارمشا.سه چهار ساله.جواب میده؟

یعنی چرک نداره.سفت شده

🌸ریپلای های کل کل و بحث رو باز نمیکنم  و نمیخونم دوستان عزیز ..اگر چیزی میگم نظرم هست و مسلما مثل هر نظر دیگه ای مخالف های خودش رو داره🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی وقته دارمشا.سه چهار ساله.جواب میده؟ یعنی چرک نداره.سفت شده

ببین ما تو خوابگاه روی خیلی ها امتحان کردیم همشون خوب شدن ماله تو که سفتشده باید ی مدتت بزاری روش و هر روز ی بار پانسمانشو عوص کنی (ی چسب و ی پنبه هس) ی مدت بعد میبینی چرکه فعال شد بعد خودش میرسه و پاره میشه توهم باید تخلیش کنی و با الکل تمیز نگهشداری

ببین ما تو خوابگاه روی خیلی ها امتحان کردیم همشون خوب شدن ماله تو که سفتشده باید ی مدتت بزاری روش و ...

مرسی عزیزم حتما امتحان میکنم 🌻🌻

🌸ریپلای های کل کل و بحث رو باز نمیکنم  و نمیخونم دوستان عزیز ..اگر چیزی میگم نظرم هست و مسلما مثل هر نظر دیگه ای مخالف های خودش رو داره🌸
مال منم ادیتم نمیکنه خودش گاهی وقتا مث ی جوش چرکی سرباز میکنه تخلیه میشه ینی نیاز ب عمل نداره دکترم ...

عمل کن راحت میشی. به مرور زمان بزرگتر میشه..من عمل کردم و حدود 17 روز دمر بودم.

مال منم ادیتم نمیکنه خودش گاهی وقتا مث ی جوش چرکی سرباز میکنه تخلیه میشه ینی نیاز ب عمل نداره دکترم ...

عملشم سخت نیس نمیدونم ولی واسه خواهر من خیلی ترشحات داشت وقتی ک سرباز کرو افتضاح بود خیلس زیاد

عملشم سخت نیس نمیدونم ولی واسه خواهر من خیلی ترشحات داشت وقتی ک سرباز کرو افتضاح بود خیلس زیاد

بعد از عمل باید مراقب می بود که بخیه باز نشه. از توالت فرنگی استفاده می کرد؟

من خیلی مراقب بودم و مشکلی برام پیش نیومد و عملم باز نبود و بخیه کردش.

خیلی وقته دارمشا.سه چهار ساله.جواب میده؟ یعنی چرک نداره.سفت شده

خانمی باید دکتر بری و اون تیکه رو برداره و در ازمایشگاه بررسی بشه تا خدای نکرده بدخیم نباشه. من عمل کردم و تیکه رو بردن ازمایشگاه و بررسی کردن و خدا رو شکر بدخیم نبود. 

طب سنتی پیش نریا.

موفق باشی، حالا کجادراومده؟

روی پام.پایین تر از زانوم 😐

خانمی باید دکتر بری و اون تیکه رو برداره و در ازمایشگاه بررسی بشه تا خدای نکرده بدخیم نباشه. من عمل ...

جدی؟ یعنی ممکن بدخیم باشه؟