2821
2789
عنوان

خسته شدم 😕

| مشاهده متن کامل بحث + 2929 بازدید | 55 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خب زياد نيس  من فكر ميكردم منظورت حدودا وديعه ١٢٠ ماهي ٤ يا ٥ باشه

چی؟یعنی 120 هزار تومن با 4 یا 5 تومن اگه این قیمت میخوای برین سمت الهیه اونجام خیلی خوبه اگه بخوای اپارتمان کرایه کنی با این پول میشه 

چی؟یعنی 120 هزار تومن با 4 یا 5 تومن اگه این قیمت میخوای برین سمت الهیه اونجام خیلی خوبه اگه بخوای ا ...

نه گلم 

من تا حدود ١٢٠ يا ١٣٠ ميليون براي وديعه ميتونم بدم و براي اجاره ماكسيمم ٢ ميليون تومن 

اولين جاهايي هم مد نظرم هست خرم و عضد و دانشگاهه 

حالا دوستان جانپناه و هپكو و شهر صنعتي هم گفتن 

من بايد اخر هفته بيام ببينم 

من فكر كردم شما ميگي گرونه ماهي ٤ ميليون يا ٥ ميليون اجاره شه 

وديعه ش هم ١٢٠ ميليون بيشتره ! 

برج سفيد مجللي ميدوني حدودا چنده ؟ اونجا رو هم يكبار از دور ديدم 

ولي قيمت نكردم 

نه گلم  من تا حدود ١٢٠ يا ١٣٠ ميليون براي وديعه ميتونم بدم و براي اجاره ماكسيمم ٢ ميليون تومن& ...

ببخشید اشتباه متوجه شدم با این پول یه خونه 120 متری فول امکانات تو هپکو میدن ایشالله بیا همسایه بشیم 

نه گلم  من تا حدود ١٢٠ يا ١٣٠ ميليون براي وديعه ميتونم بدم و براي اجاره ماكسيمم ٢ ميليون تومن& ...

شهر صنعتی یکم به مرکز شهر دوره اول برین خرم اونجا خیلی بهتره بعدش ملک یا مصطفی خمینی بعدش هپکو چون دسترسی ما به مرکز شهر یکم سخته ولی از نظر فضای سبز وفرهنگ مردم خوبه

شهر صنعتی یکم به مرکز شهر دوره اول برین خرم اونجا خیلی بهتره بعدش ملک یا مصطفی خمینی بعدش هپکو چون د ...

ان شالله كه مورد خوب پيدا كنم 

چون شديدا استرس دارم 

🥰❤️🥰❤️

مرسي از راهنماييت 

ان شالله كه مورد خوب پيدا كنم  چون شديدا استرس دارم  🥰❤️🥰❤️ مرسي از راهنماييت

انشالله بیا محل خودمون هر وقت دخترام اومدن اینجا صدات میکنم بیای پیش اونا بهت خوش میگذره عین دختر خودم هواتو دارم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز