2821
2789
من دوست دارم پشت سر هم باشه که بعد هفت هشت سال وقت واسه خودم داشته باشم. دوست ندارم بذارم پسرم بزرگ ...

منم اینجوری دوست دارم درسته یه مدت خیلی سخته ولی در آینده میخوام زیاد فاصله سنی نداشته باشن  باهم بزرگ بشن و راحت به نظرت چند سال فاصله خوبه عزیزم؟

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والله من هر چی مرد دیدم وقتی میگی بچه دختره یه جوری شدن همه میخوان بچه پسر باشه البته نمیگم منم دوست ...

منم تک فرزندم...

فکر میکردم پدرم عاشق دختره از،بس که دوست داشت منو.

اما بچه من پسره. جون اش هست و پسر من...

تازه فهمیدم  چقدر پسر دوست داشته.

والله من هر چی مرد دیدم وقتی میگی بچه دختره یه جوری شدن همه میخوان بچه پسر باشه البته نمیگم منم دوست ...

اولا تعین جنسیت بامرد دوما خاک برسر اونی ک زنشو بخاطر نعمت خدا بیرون میکنه

منم اینجوری دوست دارم درسته یه مدت خیلی سخته ولی در آینده میخوام زیاد فاصله سنی نداشته باشن  با ...

من دوست دارم پسرم رو از پوشک که گرفتم دوباره اقدام کنم.

دو سال و نیم الی سه سال فاصله.

البته الان 16 ماهشه پسرم. دلم میخاد همین الان باردار بشم اما همسرم همکاری نمی کنه.

آون مرد نیست نامرده

بله از نامردی هم گذشته حیوانه ولی راست ادمه همینه عزیزم چقدر دیدم خود زن ها جنس خودشون رو اوردن پایین جاری که بخاطر این که این پسر داره جاریش دختر فخر می فروشه انگار این چی زائیده پسر پیعمر زاییده قراره جا نشین پدرش بشه اخه 😒دیگه میشه از مردا انتظار دیگه داشت عزیزم؟

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
منم تک فرزندم... فکر میکردم پدرم عاشق دختره از،بس که دوست داشت منو. اما بچه من پسره. جون اش هست و ...

من میگم همه مردا همین هستن تازه بیشتر زنا ها خودشون هم پسر دوست هستن به یکی که پسر نداره فخر میفروشه😒

2790
2823
2791
2779
2792