من مطمعنم تا قبل از به پایان رسیدن تیکرم به آنچه که میخواممیرسم .. چون به ❣ خدا ❣ ایمان دارم ..برای رسیدن به حاجتم ی صلوات بفرست ان شاالله عاقبت بخیر بشی 😘
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وقتی برای اون چیزی که میخای نمی جنگی برای اون چیزی هم که از دست دادی گریه نکن.وقتی در سکوت زندگیتو میسازی،نمیدونن به چی حمله کنند.هر چقدر هم به خودت برسی،باز به من نمیرسی
خوشگلم واسم صلوات میفرستی؟ کاش راه دوری بین ما بود🚶کاش سرنوشت ما جدا بود↕از تو فکر من رها بوده🙍گر ندیده بودمت ای یار🙌عشق دیدی خانه ات خراب است💒عشق هر چه گفته ای سراب است💖ای چه حق انتخاب است ❓که ندارم خبر از دلدار❕تو همانی که رگ خواب مرا میدانی😴تو همانی که به درد دل من درمانی💊باورت کردمو گفتی تا ابد میمانی👫دیدی آخر که تو رفتی و من اینجا ماندم💔دیدی اخر که ز پرواز دلت جا ماندم🚁تنها یار بی کسی ها دیدی تنها ماندم😢دل💖توبه کردی و شکستی دل💔با چه رویی عاشق هستی😍تو امید به هر که بستی💑رفتو آخرش شدی تنها👤من یک غم ادامه دارم😖من بغض آخرین قرارم😧که هنوز در انتظارم😧برسی به داد این شبهام🌃تو همانی که رگ خواب مرا میدانی😴تو همانی که به درد دل من درمانی 💊باورت کردمو گفتی تا ابد میمانی😍
والله من هر چی مرد دیدم وقتی میگی بچه دختره یه جوری شدن همه میخوان بچه پسر باشه البته نمیگم منم دوست دارم هم پسر داشته باشم هم دختر پسر بچه رو به جور دوست دارم دختر بچه رو هم یه جور حتی از خدا خواستم اینجوری بده اسم هم انتخاب کردم 😁😁ولی بازم هیچ زوری ندارم هر چی خدا صلاح دونست من راضی هستم😍😍ولی میدونم مردا راضی نیستن زور دادن من دیدم مردی که زنش دختر به دنیا آورده بخاطر این زنش رو از خونه بیرون کرده
میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
وقتی برای اون چیزی که میخای نمی جنگی برای اون چیزی هم که از دست دادی گریه نکن.وقتی در سکوت زندگیتو میسازی،نمیدونن به چی حمله کنند.هر چقدر هم به خودت برسی،باز به من نمیرسی
همش میگه دختر یا ازدواج باید کنه یا انقد بمونه خونه تابمیره😒
یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.