2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از ۱۶ سالگی...ساده بود.الان لبنانی.

جوری خدا رو توی تک تک لحظه سزارین شدنم لمس کردم،که اگه طبیعی میشد،درک نمیکردم.ممنون خدا جون،که همیشه حواست هست و قشنگترین لحظه ها رو برام میسازی.تو بخواهی،سومی طبیعی میارم😁😍

سلام چادری هستم از  ۱۲ سالگی چادر سرم میکنم یعنی اوایل نمیخواستم ولی بعدا به درک و مفهوم چادر  رسیدم و چادری شدم عاشق چادر دانشجویی و لبنانی هستم

بنظرم ارزش یک دختر خیلی بالا هست و هرکسی لایق دیدن زیبایی هاش نیست😁

بلاخره دخترا ریحانه خلقت خدا هستن

چادر حق من...

حد مردان است....

سعی میکنم مرتب چادر بپوشم همیشه چادرم تمیز باشه چادرم اندازه باشه با استینی  و روسری ست میکنم و گیره روسری خوشگل میبندم   ساعت میبندم  اینجوری کلا دوست دارم چادر رو 

و اصلا ارایش نمیکنم بیرون 

بنظرم هر جاذبه ای بکر بماند زیباست ❤

به حرف بقیه هم توجه نمیکنم

که بهم بگن امل قدیمی

من وقار خودم رو نشون میدم حالا میخواد واسه بعضی ها امل باشه یا نه

کاش عاشق مهدی(عج) بودن مد میشد💔        کوهیم ما تا ایستاده ایم روی پاهامون...😎               ماهیم تا خورشید هست رهبر راهمون..          در هیچ اساس نامه ای،حق تماشای زیبایی تو بانو به رسمیت نشاخته شده است! خیالت تخت           تحریم کن چادر بکش ب روی همه چشم ها . برنامه صلح امیزی در کار نیست✌     خدایا ما برای تو تیپ زده ایم بگذار نپسندنمان مارا به چه نگاه غیر همین که بنده خوشتیپ تو هستم مرا کافیست😍   اگر میشد میخواستم پس از مرگم  چادرم را هم با من خاک کنید میخواهم روزی که دستهایم خالیست.... امانت مادرم بانو فاطمه را دستم بگیرم.. و به او پس بدهم .  آن ها چفیه را خیس می کردن تا نفس هایشان”آلوده شیمیایی” نشودمن چادر می پوشم تا از نگاه های آلوده”دور بمانم اینی که میگن مشکی رنگ عشقه یعنی چادرمو عشقه  (خانوم وکیل اینده) 

من دختر  مادرم زهرام 

ریحانه خدایم

وارث مادر پهلو شکستم ام💔

هرکسی لایق دیدن زیبایی های من نیست🌹

کاش عاشق مهدی(عج) بودن مد میشد💔        کوهیم ما تا ایستاده ایم روی پاهامون...😎               ماهیم تا خورشید هست رهبر راهمون..          در هیچ اساس نامه ای،حق تماشای زیبایی تو بانو به رسمیت نشاخته شده است! خیالت تخت           تحریم کن چادر بکش ب روی همه چشم ها . برنامه صلح امیزی در کار نیست✌     خدایا ما برای تو تیپ زده ایم بگذار نپسندنمان مارا به چه نگاه غیر همین که بنده خوشتیپ تو هستم مرا کافیست😍   اگر میشد میخواستم پس از مرگم  چادرم را هم با من خاک کنید میخواهم روزی که دستهایم خالیست.... امانت مادرم بانو فاطمه را دستم بگیرم.. و به او پس بدهم .  آن ها چفیه را خیس می کردن تا نفس هایشان”آلوده شیمیایی” نشودمن چادر می پوشم تا از نگاه های آلوده”دور بمانم اینی که میگن مشکی رنگ عشقه یعنی چادرمو عشقه  (خانوم وکیل اینده) 
من تازه چادری شدمممم😆❤ و ب شدت مدل جده رو دوس دارم و جده سر میکنم😍

خیلی امضات قشنگه 

بزای همین اصکی گرفتم با اجازه😁😂

خیلی امضات قشنگه  بزای همین اصکی گرفتم با اجازه😁😂

مرسی از نگاه قشنگت

خاهش میکنم😘❤

امانت دارِ چادرِ خاکیِ مادرم زهرا(س)♥آنان که علی را خدا پندارند، کفرش به کنار عجب خدایی دارند:)))قسمت میدهم آقا به آوینی و تهرانی و چمران،جدایم مکن از لشگر خوبان، ز سیّد علیِ خامنه ای رهبرِ خوبان:) در جاده انقلاب روی تابلو نوشته: جاده لغزنده است، دشمنان مشغول کارند ، با دنده لَج حرکت نکنید دیر رسیدن به مقام بهتر از نرسیدن به امام است ، سرعت بیشتر از سرعت ولایت فقیه نباشد ، اگر پشتیبان ولایت نیستید کمربند دشمن را هم نبندید ، با وضو وارد شوید جاده مطهر به خون شهداست...الحمدلله الذی جعلنا من المتمسکین بولایته علی ابن ابي طالب(ع) من روضه تورا شنیدم و زنده ام هنوز..این رسم عاشقی نبود خاک برسرم"یا ابوالفضل العباس" ما گم شدگانیم که اندر خمِ دنیا، تنها هنر ماست که مجنونِ حسینیم.. در بندِ کسی باش که در بندِ حسین است:) شکستم، شکستی، شکستند دلِ مهدی را.. و این قصه هنوز ادامه دارد   ترک گناه دل آقا رو شاد میکنه بیا تا گناه نکنیم به نیت تعجیل در ظهورش و به رسم رفاقت گناه نکنیم:) به خاطر دلِ عزیزِ فاطمه... کاش من همه بودم، با همه دهان ها طُ را صدا میزدم:)) شیرین تر از این شور ندیدم همه عمر، شوری که خدا در دلم افکنده حسین است(صلی الله علیک یا اباعبدالله الحسین)

سلام

#من_یک_چادری_ام

از حدود ۳ ،۴ سالگی سر کردم و این عشششششق تا الان بدون هیچ اجباری فقط با عشق همراه همیشگی ام بوده اکثراً ساده میپوشم ولی ملی رو تو نوجوونی و قجری و حسنی رو هم تجربه کردم الانم دخمل قشنگم با عشق چادرشو میپوشه❤️❤️❤️❤️❤️

الیس الله بکاف عبده...  

سلام و درود بر همه ی دوستان بنده بیست و چهار سالم هست و تقریبا از شانزده سالگی چادری شدم ،البته قبل از اون هم چادر سرم میکردم اما نه بطور مستمر.و همه مدل چادری سرم کردم و الان از چادر جلابیب و در مهمانی ها از چادر قجری استفاده میکنم

مفتخرم مسلمانم .خدایا عاشقتم بابت همه چیز خصوصا امام حسین