2777
2789

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

سلام .من عبا سر میکنم..یه دفعه ای شدم چادری و از گذشتم فاصله گرفتم.دوسش دارم چادرمو.وقتیم میپوشمش بهش افتخار میکنم.😍تقریبا چهار یا پنج ساله سر میکنم

تیکر تولد یک سالگی گل پسرم😍   آنقدر شیرین است لحن و لهجه ات....که جن ها ز لب هایت بسم الله میخوانند💜f.m                                                         خدایا ممنونم که بهمون هدیه دادی.خدایا میسپارمش به خودت.چون به جز تو به کی بسپارمش.؟عاشقتم خدا💜💜                                         به ترک های بدن من اگه نگاه کردی.نگو وای چقدر زیاده...اونا یه تتو زیباست از طرف پسرم...اونا رد پای یک زندگی هستن.😍💜
سلام عزیزم خوبی؟ امروز من یوار تاکسی شدم.میخواست کرایه رو زیاد بگیره و من ندادم.برگشت گفت.....تو حج ...

سلام عزیز دلم خوبی؟؟

باید بهت بگم خوش به حالت

میدونی چقدر ثواب بردی که هم جلوی یه امر ناحق ایستادی و هم به خاطراعتقادت بهت توهین شد

اون را ببخش چون نفهمیده و البته کمک کرده به تعالی تو

سلام دوستان چادری وگل😍😍😍 ،من اسمم فرانک هستش چندسالیه بیشتراوقات چادرسر میکنم عبایی وساده و باحجاب شدم به لطف پروردگار واسمم روعوض کردم الان فاطمه خانم هستم😏😏

من دیگرنمی نویسم حسرت،میکشم حسرت...!هرانچه خواستمو نشد،دیگه به هیچ چیز اعتقاد ندارم 

دانشجویی

از ۱۲ سالگی بود انگار دقیق یادم نیست که پوشیدم 😍😍😍

ته دیگ عشق اول را هرچقدر که بسابی چه با اسکاج دوست داشتن های بعدی چه با سیم ظرفشویی عاشق شدن های بعدی از دلت  پاک نمیشودحالا تو هی بساب و از صدای ناهنجارش سردرد بگیر ...

از ۹ سالگی چادر سر میکنم اوایل دانشجویی بود بعد عبا ساده الان عبا ساده کن کن دارم و عبا نگین دار کن کن 

وقتی چادر نمی پوشم و میرم بیرون فک میکنم لختم شاید باورتون نشه ولی راست میگم

من میگم حالم خوبه ولی تو باور نکن