2777
2789

سلام علیکم 

برام دعوت دوستی فرستاده بودی استارتر عزیز😍

منم چادری هستم الحمدلله از ۱۵ سالگی سر کردم همزمان هم ازدواج کردم 🥰

الان ۲۸ سالمه  دختر ۳ ساله دارم و یکی هم تو راهی ان شاءالله دخترم از ۵ سالگی چادر سر کنن 😍🤩😘🤩

امروز تولدمه 

التماس دعا عزیزان 😘

هست را اگر قدر ندانی میشود بود ...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام منم از ده سالگی چادری شدم چادر ساده رو خیلی دوست دارم و چون از بچگی سرم میکنم راحت باهاش تو محیط بیرون میگردم و مشکلی برام پیش نیومده

جای خالی نبودنت به شدت احساس می شود 😔😔

سلام اوقات همتون خوش🌹

منم از هفت سالگی چادری هستم به لطف خدا

کوچیک تر که بودم چادرهای مدل دار مثل عربی و ملی میپوشیدم به خاطر اینکه راحت تر بتونم جمع و جور کنم ولی بعدش چادر ساده استفاده کردم و به نظرم پوشیدگی بیشتری داره

چادر ساده  و چادر لبنانی و قجری رو  واقعا میپسندم

من فک کنم 14 این حدودا بود چادری شدم 

چادر ساده یه مدت لبنانی سر کردم ولی خیلی بهم نمیومد 

برا دور همی مهمونی برم چادر ساده. خرید یا دانشگاه چادر دانشجویی 

که البته به لطف کرونا دیگه هیچکدوم نمیریم فقط خریدی ضرورتی باشه 😭

سلام.۲۵سالمه چادر ملی سرمیکنم.از وقتی ازدواج کردم

رَبِّ هَبْ لِی مِنْ لَدُنْكَ ذُرِّیةً طَیبَةً إِنَّكَ سَمِیعُ الدُّعَاءِ  وَزَكَرِیا إِذْ نَادَى رَبَّهُ رَبِّ لَا تَذَرْنِی فَرْدًا وَأَنْتَ خَیرُ الْوَارِثِینَوَأَصْلِحْ لِی فِی ذُرِّیَّتِی.۹۹/۷/۲۷ بیبی چکم مثبت شد😍 خدایا با اینکه نینیم سقط شد اما من هیچوقت از رحمتت نا امید نمیشم.۹۹/۱۲/۱۷ بیبی چکم مثبت شد.خدایا شکرت که سوپرایزم کردی خودت برام حفظش کن.

من توی بچگیام اجبار بود ولی من سر نکردم کلی هم حرف شنیدم و چندباری از عموهام کتک خوردم  ولی زیر حرف زورشون نرفتم تا پیش دانشگاهی هرازگاهی میپوشیدم ولی دیدم اذیتم یه وقتایی مثل روزای بارونی و گرما و برف و.... ولی ازسال اول دانشگاه جدی پوشیدم البته کلی دلیل واسه پوشیدنش داشتم دیگه.همیشه دانشجویی میپوشیدم یه مدته دارم مدل شقایق میپوشم‌راحت و خوشگله هرکی میبینه بلافاصله میخره .من چادرامو از حجاب بنی فاطمه میخرم هم جنس هم قیمت راضین

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست