2777
2789

سلام به همه

من دختری بودم که تو خانواده مذهبی به دنیا اومدم وبه اجبار از کلاس چهارم چادر سرکردم.دختر خواهرم چهار سال از من کوچکتر هستن.ایشون وقتی به سن تکلیف وحجاب رسیدن با همه ی مخالفتها اصلا چادر سرشون نکردن .من ده پانزده سال نسبت به چادر دو دل بودم وهمیشه با خودم کلنجار میرفتم تا اینکه قسمت شد وحدود دوسالی مهمان حضرت معصومه س بودم.

واقعا اونجا بود که فهمیدم چقدر عاشق چادرم هستم نسبت به چادر عشق خاصی پیدا کردم با اینکه شوهرم بعضی جاهارو مشکلی نداره چادر نزنم ولی خودم بشدت نسبت به چادر اخت پیدا کردم.کاش احسساتمو همه درک کنن و بتونن بهتر با چادر ارتباط برقرار کنن .حس عالی داره😍😍😍الان 18ساله با افتخارچادریم وچادر ساده سر میزنم 💓💓💓

سلام عزیزان ... من چادری هستم 

تا اونجایی که یاد دارم کلاس سوم که بودم چادر سرم میکردم تا الان ..

دروغ چرا .. تا چند سال علاقه ای به چادر نداشتم و به نوعی فکر میکردم خانوادم چادرو تحمیل کردن بهم و اجباره 

هرچقدر خانوادم بیشتر تاکید میکردن که چادر سر کنم من بیشتر متنفر میشدم از چادر ...😟

گذشت و گذشت تا اینکه یه روز به خودم اومدم دیدم عجیب به چادر عادت کردم ... وقتی چادر سرم نبود ... انگار یه چیزی کم بود 😸

با گذشت این همه سال ... بازهم فکر میکنم با عشق و علاقه و با انتخاب خودم سمت چادر نرفتم ... ولی هر چی که هست چادرمو دوست دارم 💚

ولی اگر یک روز مادر بشم ... هیچ وقت چادرو به دخترم تحمیل نمیکنم ... اجازه میدم با انتخاب خودش بره سمت چادر ... نا به انتخاب من .. چون اینجوری قدر چادری که سرشه رو میدونه 😶❤

در ضمن مدل چادرم همیشه ساده دانشجویی بوده ...

ولی تازگیا چادر مدل لبنانی گرفتم ... هنوز بهش عادت نکردم ولی 💚

☆ ⃟۞𝑇𝒉𝑒 𝑜𝑛𝑙𝑦 𝑤𝑎𝑦 𝑡𝑜 𝑑𝑒𝑓𝑒𝑎𝑡 𝑦𝑜𝑢𝑟 𝑒𝑛𝑒𝑚𝑖𝑒𝑠, 𝑖𝑠 𝑦𝑜𝑢𝑟 𝑠𝑢𝑐𝑐𝑒𝑠𝑠.✰

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام عزیزم به نظر من قاجاری و حسنا اصلا حجاب خوبی ندارن چون از کمر بسته میشن شکم و سینه و برجستگی ب ...

من تازگیا گرفتم مدل لبنانی ... ولی الان که تو اینترنت میزنم شبیه چادر عربیه ... دوستش ندارم ... لاغرم ... اونم خیلی چاق نشونم میده ... وقتی میپوشم مثل پنگوئن میشم ... خلاصه که هیچی مثل همونچادر دانشجویی ها نمیشه 

☆ ⃟۞𝑇𝒉𝑒 𝑜𝑛𝑙𝑦 𝑤𝑎𝑦 𝑡𝑜 𝑑𝑒𝑓𝑒𝑎𝑡 𝑦𝑜𝑢𝑟 𝑒𝑛𝑒𝑚𝑖𝑒𝑠, 𝑖𝑠 𝑦𝑜𝑢𝑟 𝑠𝑢𝑐𝑐𝑒𝑠𝑠.✰
برای اذیت هم به شخصه با چادر 10 ساله دانشگاه درس خوندم و درس دادم دو تا بچه بزرگ کردم و تمام مسئولیت ...

سلام خواهرم جااااانم ✋واقعا شما وارثان بهشتید و خون پاک شهدا👏👏👏💓💓💓❤❤❤❤💝 تورو خدا با قلب پاکت برای بر اورده شدن حاجتم که خونه دار شدنم هس البته به زودی زود دعا کن اسمم طاهره اس

ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،.  اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن  ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن..  دردی که انسان را به سکوت وامیدارد،بسیار سنگین تر از دردیست که انسان را به فریادوامیدارد... انسانها به فریاد هم میرسند، نه به سکوت هم...!        

من اصلا این چیزا جذابیتی واسم نداشت 

ولی تو یه زمانی گیر کردم انگار از پرتگاه میوفتی میبینی یکی دستتو میگیره و نجاتت میده 

دقیقا دین و امام زمان همون نجات دهنده من بودن 

و سمتش اومدم و از زمان تحولم چادر سر میکنم 

و لحظه ب لحظه بیشتر عاشقش میشم

بعضی وقتا خسته میشم ولی باز میگم هستی نکنه اماتو تنها بذاری نکنه پات بلغزه شاید همین لحظه خدا داره امتحانت میکنه ببینم چقد مقاومت داری 

یه سخنرانی از استاد رائفی پور گوش دادن میگفت خدا عاشق بچه پرو هاست 

همیشه میگم بچه پرویی کن در برابر وسوسه شیطان 

نمیدونم یه ارامش خاصی داره 

im sad🥀💙

سلام 

چادر انتخاب خودم بود هیچکس مجبورم نکرد که چادر سر کنم چون میگفتن همینجوری حجابت خوبه اما خودم تو خیابون با وجود حجابی که با مانتو داشتم متوجه یه نگاه هایی میشدم و همین از نوجوونی آزارم میداد..بعدش دیگه تصمیم گرفتم چادرو انتخاب کنم چون حس امنیت و ارامش بهم میداد حدودا از ۱۶سالگی انتخابش کردم و تا الان که ۲۲سالمه کاملا از انتخابم راضی هستم😃 اولین چادری که سر کردم ساده بود و هنوزم یادگاری نگهش داشتم😄الانم از دانشجویی و لبنانی و عبا استفاده میکنم☺

برکتِ روضه ی او بود اگر شیعه شدیم،،،نامِمان هست مسلمانِ اباعبدالله(س)🙏🙏...
@برکه68     سلام خواهر خوبم گفتم شاید دوست داشته باشی نزنیمون ها    

سلام  معصومه گلی حالت چطوره  ن عزیزم چرا بزنم  

سخت ترین قسمت زندگی  اونجاست که فقط خودت باید خودت رو اروم کنی 

سلام به دوستان عزیزم

حجاب یعنی: من انتخاب میکنم، که تو چه میبینی.

و نظرم اینه سلامت روانی جامعه حاصل تعهد و مسئولیت پذیری هم زن و هم مرد هست.

زن با حفظ حجاب و مرد با حفظ نگاه

اگر طرفی این اصل رو نادیده بگیره ، دقیقا مثل پاندمی کرونا، شاهد تخریب نظم جامعه خواهیم بود.

من از نه سالگی چادر رو به عنوان حجابم انتخاب کردم و واقعا به من احساس امنیت داده و درکنارش تونستم با دور بودن از ارتباطات ناسالم و تمرکز فکری بیشتر،  تا مقطع دکتری در یک رشته مهندسی ادامه تحصیل بدم و مشغول به کار بشم.

با ارزوی موفقیت برای همه دختران نازنین کشورم

بهشت از دست آدم رفت از اون روزی که گندم خورد، ببین چی میشه اون کس که یه جو از حق مردم خورد، کسایی که تو این دنیا حساب مارو پیچیدن، یه روزی هرکسی باشن حساباشونو پس میدن، عبادت از سر وحشت واسه عاشق عبادت نیست، پرستش راه تسکینِ پرستیدن تجارت نیست، سرِ آزادگی مردن ته دلداگی میشه، یه وقتایی تمام دین همین آزادگی میشه، کنار سفره خالی یه دنیا آرزو چیدن، بفهمن آدمی، یک عمر بهت گندم نشون میدن، نزار بازی کنن بازم برامون با همین نقشه، خدا هرگز کسایی رو که حق خوردن نمی‌بخشه، کسایی که به هر راهی دارن روزیتو میگیرن، گمونم یادشون رفته همه یک روز میمیرن، جهان بدجور کوچیکه همه درگیر این دردیم، همه یک روز میفهمن چه جوری زندگی کردی