2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام بانوجان

از بچگی چادرسرمیکردم ولی از۹سالگی تاالان دیگه همیشه سرم بوده

انتخاب خودمم هست چون احساس امنیت دارم باهاشوعاشقانه دوسش دارم،، انواع چادرهارو امتحان کردم ساده ملی ملی شالدار بحرینی لبنانی جده دانشجویی وقجری و....

ازبین اینا فقط دانشجویی رو زیاد باهاش راحت نبودم،،بحرینی ولبنانی خیلی خوبن جده راحتتره ازهمش

تویی والاترین مهمان دنیایم ❤️که دنیا بی تو چیزی چون تـ❤️ـورا کم داشت‌...❤️ارغوانِ مامان ❤️

سلام معصومه جان. من هم از اول راهنمایی چادر سر می کنم. داستان چادر سر کردن من هم این بود که می دیدم بزرگهای فامیل به خانم های چادری احترام بیشتری میذارند و من ناخودآگاه مجذوب این احترام و وقاری شدم که همراه چادر بود. اول خانواده ام قبول نمی کردند چون خیلی ریز نقش بودم. اما بالاخره پیروز شدم..بعدها هم که ازدواج کردم و چندسالی خارج از ایران بودم باز هم چادری بودم. الان هم دخترهای گلم عاشق چادر زدن هستند خدا رو شکر میکنم که این موهبت، به من و دخترهای گلم هدیه داده شده.

سلام من۳۹سالمه از۱۵سالگی چادرساده سرم میکنم زیرش مانتوروسری و...کش هم نمی زارم 

سلام دوستان ختم قران ونمازوروزه قضاوانواع چله ونایب چله وصلوات و....انجام میدم ازاین راه کمک خرج زندگیم هستم ممنون میشم کسی خواست معرفیم کنین وخرج دوقلوهاموازاین راه درمیارم خیلی ممنون وسپاسگزارم ازکمکتون

پسردوقلو۱۶ماهه دارم

سلام دوستان ختم قران ونمازوروزه قضاوانواع چله ونایب چله وصلوات و....انجام میدم ازاین راه کمک خرج زندگیم هستم ممنون میشم کسی خواست معرفیم کنین وخرج دوقلوهاموازاین راه درمیارم خیلی ممنون وسپاسگزارم ازکمکتون

من همه مدل چادری پوشیدم ساده دانشجویی عبایی ملی 

الانم دوتا جادر دارم یکیش حالت عبایی یکیشم سادس 

بعضی موقه ها ساده سرم میکنم بعضی موقه ها عبایی بیشتر توی مجالس هیئت و مسجد چادر سرم میکنم 

سلام عزیزم چادر هستم شما که منو نمی شناسید که تعریف از خود باشه خوشکلم هستم یه روز یه خانمی تو اتوبو ...

من فداتم که خواهر خوشگلم

چادری باشی، اصفهانی هم باشی، خوشگل هم باشی

تاج سری

سلام 

من راست اش ازدبستان چادر سر میکردم 

الان هم مدل چادر بنده  جده هست🤩

پوشیدن چادر رو خودم انتخاب کردم 

چون بهم یه حس آرامش خیلی نابی میده که تا چادر سر نکنی حال خانم های خوشگل چادری رو نمیتونی درک کنی 

هرچند اطرافیان خیلی سرکوفت میزنن و یه سری ها هم لطف دارن بنده رو امل خطاب میکنن ولی میدونم همه اینا به یه لبخند آقا امام زمان می ارزه، سعی میکنم تا جایی بتونم درست و شیک  حجاب کنم 

ما دخترا خیلی خوش شانسیم 

لباس پیامبری رو به آقایون نمیدن 

ولی به ما خانما،ارثیه خانم فاطمه زهرا رو دادن 😍

😍الحمدالله کما هُوَ اهلُه 😍👩🏻‍⚕️

سلام سلام 

من چادر ساده می‌پوشم البته بهش کش دوختم دیگه حسابی راحت شدم 

از وقتی کوچولو بودم علاقه داشتم به چادر الانم دخترم خیلی به چادر علاقه داره مامانم میگه مثل بچگی خودته 

من چادر رو دوست دارم چون حس آرامش بهم میده و راحتم‌ از دید بقیه در امان هستم بی احترامی نشه‌  به خانمای‌ که چادری نیستن

موی فر داری شما و دلربایی میکنی   دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی