2777
2789

بحرینی.و از 11سالگی. ولی خودم  از چادر خوشم نمیاد و اصلا حتی جرعت اینم ندارم بگم میخوام بردارم چون کل خانوادمون چادرین و مامانم به خاطر حرف فامیلامون نمیزاره اونجوری که خودم دلم میخواد باشم...

عزیزم حسنا ک من میگم مشابه عکسای داخل این پیج هست مقنعه بلند استین دار هم داره ک متونی رو چونه بزاری ...

وای عزیزم قد لطف کردی

چقد جالب بود

یعنی مقنعه اش استین داشت...خدا خیرت بده خیلی به دردم خورد

دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای/ فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد💜                                         خوبی های وجدان خفه کن!👈  طرف بعضی از بدی‌ها را رها نمی‌کند، بعد برای اینکه وجدان خودش را آرام کند می‌رود چهار تا کار خوب انجام می‌دهد. وجدانش آرام می‌شود. آن کارهای خوب راه دستت است که داری انجام می دهی، مرد هستی گناه نکن... استاد پناهیان                      ان شاالله نسل امروز، سربازان امام زمان خواهند بود.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مدل چادرام صدفی و دانشجویی اند 

از ۱۳  ۱۴ سالگی

تیکر بارداری نیست...دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍

سلام

چادرم عبایی 

الان دوساله استفاده میکنم

چهار سال پیش هم استفاده میکردم

تیکر یک سالگی پسری😍خدایا شکرت🧿گل پسرم 1400/11/29 بدنیا اومد💕من اگه برای مامان و بابام دختر خوبی نبودم اگه برای برادرام خواهر خوبی نبودم اگه برای همسرم زنِ خوبی نبودم ؛؛؛  میخوام برای تو عشقِ مامان،همه کسِ مامان، نفسِ مامان،گل پسرِ مامان مادر خوبی باشم /هاکانم😍 / خدایا خودت کمکم کن این آخرین شانس منه/میشه لطفا دعا کنین نی نی مون رو صحیح و سالم بغلم بگیریم❤😘

از کلاس پنجم چادری ام ... چادر ساده و عربی هم دارم یکی در میون سر میکنم ... 

ی مدت وحشی شده بودم چادر و گذاشته بودم کنار شده بودم مضحکه پسرها ... اندامم خوبه قدبلند و توپرم و با مانتو خیلی تو چشم بودم ... خلاصه ازدواج ک کردم همسرم دومرتبه توصیه کرد و چادری شدم مجدد ... الان آرامش مطلق دارم

@sheydaof     عزیز ال الان اینجا اومدی؟؟ @مائده6525221   سلام یه زحمت بکش اگ ...

سلام 

@*_فاطمه_مترجم_*  

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت