2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم من پیشنهاد نمیکنم اصلا حجاب خوبی نداره

سلام گلم 

یک مدل هست به نام حسنا مشابه قجری هست ولی دستک هاش بلند تره و اگ خیاط خوب باشه عین چادر ساده دیده میشه کاملا اما با بچه خیلی راحتتر از چادر سادس 

چادر ساده و چادر حسنا  با چادر ملی شروع کردم از دوران راهنمایی  یکم اون وسطا لغزیدم و شل ...

سلام

از چادر حسنا راضی هستید؟

حسنی بهتره یا قجری؟

دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای/ فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد💜                                         خوبی های وجدان خفه کن!👈  طرف بعضی از بدی‌ها را رها نمی‌کند، بعد برای اینکه وجدان خودش را آرام کند می‌رود چهار تا کار خوب انجام می‌دهد. وجدانش آرام می‌شود. آن کارهای خوب راه دستت است که داری انجام می دهی، مرد هستی گناه نکن... استاد پناهیان                      ان شاالله نسل امروز، سربازان امام زمان خواهند بود.
سلام منم چادریم ساده دارم ولی زیاد نمیتونم بپوشمش یه مدل دیگه دوختم به اسم عربی ولی اصلا عربی نشد ب ...

فکرکنم با بچه مدل حسنا خیلی راحت باشه. البته برای افرادی که بتونن حجاب جلو رو با روسری و شال حفظ کنن

دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای/ فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد💜                                         خوبی های وجدان خفه کن!👈  طرف بعضی از بدی‌ها را رها نمی‌کند، بعد برای اینکه وجدان خودش را آرام کند می‌رود چهار تا کار خوب انجام می‌دهد. وجدانش آرام می‌شود. آن کارهای خوب راه دستت است که داری انجام می دهی، مرد هستی گناه نکن... استاد پناهیان                      ان شاالله نسل امروز، سربازان امام زمان خواهند بود.

عربی اصیل(جده)

از ۱۵ سالگی بعضی وقتا از ۱۸ یا ۱۹ سالگی همیشه و با حجاب کامل

🥀این شهر شهرِ قصه های مادر بزرگ نیست که زیبا و آرام باشد ، آسمانش را  هرگز آبی ندیده ام ، من از اینجا خواهم رفت...و فرقی هم نمی کند که فانوسی داشته باشم یا نه ؛ کسی که می گریزد از گم شدن نمی ترسد...🥀

سلام به همه

گفته بودم که چادر جلابیب سفارش دادم اومدم بگم که واقعا عالیه برای استفاده ی روزمره هم پوشش خوبی داره هم جمع و جوره از جلو با زیپ مخفی بسته میشه و آستیناشم زیپ مخفی داره من که خیلی راضی هستم ازش برای خرید و دم دستی چادر خوبیه

اللهم عجل لولیک الفرج
سلام گلم جدی؟ من دو دل بودم می خواستم نتی بخرم  ولی گفتم حضوری بپوشم ریسک نکنم

سلام عزیزم

به نظر من قاجاری و حسنا اصلا حجاب خوبی ندارن چون از کمر بسته میشن شکم و سینه و برجستگی بدن کاملا مشخص میشه بنظرم بیشتر به درد دختر بچه ها که میخان باچادر آشنا بشن میخوره

بنظر من اول چادر ساده اسلامی بعد ۰ادر دانشجویی خوبه و پوشیده

عربی هم دوست دارم ولی چاق نشون میده😁

دلبر سه رنگ من ببشتر از همیشه دوستت دارم 🇮🇷

سلام از چادر حسنا راضی هستید؟ حسنی بهتره یا قجری؟

حسنا حجابش مشابه به چادرسادس 

البته مدلی ک من از خیاط گرفتم متفادت هست با بازاری ها هرکی دیده خوشش اومده 

قجری بنظرم حجابش کمه 

سلام از چادر حسنا راضی هستید؟ حسنی بهتره یا قجری؟

عزیزم حسنا ک من میگم مشابه عکسای داخل این پیج هست مقنعه بلند استین دار هم داره ک متونی رو چونه بزاری جلوش رو یا حتی مثل نقاب بیاری بالا 

من خودم یک سایز بزرگتر هم برداشتم ک دستکهاش بلندتر هم بشه تقریبا تا پایین بیاد برای همین خیلی مشابه چهادر سادس ولی بابچه خیلی راحت تره 

عکس خواستم بفرستم نیومد حالا این مطلب یکسری عکس داره مشابه چادر من هست امیدوارم برات مفید باشه 

http://www.rajanews.com/news/157840