مصاف بود و جنگ بود، امام ما حذر نکرد 🌷فداییان خویش را برای خود سپر نکرد🌷به روی قلب میهنم به افتخار حک کنید🌷که مـــرد بود رهبرم، فرار از خطر نکرد 🌷بسوز ای سعی باطل، پرچم ایران 🇮🇷 نمی سوزد ☆ نمی دانی مگر در شعله ها، ایمان نمی سوزد ؟ ☆ گمان بردی که این بار، این حکایت فرق خواهد کرد؟ ☆ خدا فرعون را یکبار دیگر غرق خواهد کرد... ☆ مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل ✊🏻ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کراریم♡شجاع و نترس♡وارث حیدر خیبر شکنیم♡نوبت ماست در از جا بکنیم.خیبر، خیبر یا صهیون👊🏻 تولد ۴۷ سالگی🎂خدایا شکرت 😍🤲🏻
من چادر سرم میکنم از ۹ سالگی مادرم حجاب کاملی نداشتند. از زمانی که مادرم چادرسرشون کردندکه من ۵ سالم بود منم چادری شدم ولی خانواده پدرم که اهل حجاب نبودند هی گیر میدادند و از حجاب و مذهبی بودن زدم کردند من حتی چند بار برای امام حسین(علیه السلام) و حضرت رقیه و حضرت زب
و حضرت زینب ( سلام الله علیها) گریه کردم ولی دیگه کاملا زده شده بودم تا اینکه ۹ سالم شد رفتم یک مدرسه مذهبی و شروع کردم به مذهبی شدن نماز خوندم، روزه گرفتم،از فامیل نترسیدم و چادر سر کردم،وهمه چیز هایی که تو قرآن اموده. الان خیلی راضیم از انتخوابم و الان حس خیلی خوبه دارم که پوشش حضرت زهرا( سلام الله علیها) رو دارم الان چادر تاج بندگی منه💎💎💎💎
(((((📚🪞🤍روان شناس هستم🫂👩⚕️🦋))))) به دوستان نی نی سایت مشاوره داده میشود😉😍 بالاخره بعد از بیشتر از دو سال انتظار به ارزوم رسیدم خدایا صد هزار بار شکرت ۱۴ محرم . اول شهریور بی بی چک و ازمایشم مثبت شد خدایا به حق حسین نی نی ام سالم و سلامت بیاد بغلم و انشالله همه ی منتظرا صاحب اولاد شن دعا کنید لطفا سالم و سلامت دنیا اومدن نی نی ام 😍🥰 💚♡سخت معتقدم به جمله ی توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتما♡💚زندگی باید کرد... و به کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت غصه هم میگذرد پس به تن لحظه ی خود جامه اندوه مپوشان هرگز 😢🚫همیشه با خدا معامله کن اینجوری هم قشنگ تره و هم ارامشت بیشتره هر کاری میکنی نیتت خدایی باشه نه به خاطر آدما💋❤خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگ تره❤