2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دوستان اگه انواع چادر رو دراختیار دارید لطفا عکساشون روبگذارید واگه مراکزی رودرتهران میشناسید که چا ...

عزیز دلم برای انواع چادر به این لینک مراجعه کنید

https://www.beytoote.com/mode/dress-formal/different-types2-tents.html

سلام عزیزدلم خوبی من از بچگی چادری هستم  راستش این روزا میخاستم بزارمش کنار . همش فکر میکردم ش ...

سلام خواهر گلم خوب هستین؟؟ اولاً خیلی خیلی بهتون تبریک میگم که از بچگی این افتخار نصیبتون شده، احسنت بهتون میگم

عزیز دلم به عنوان خواهر کوچیکترتون دو نکته را عرض میکنم هر چند شما قطعاً خودتون آگاه هستین، اولاً ببینید ما در روانشناسی تله ای داریم به اسم "تله پیش بینی"، شما الان دارید بدون این که مطمئن باشید همسرتون چی میخوان، خودخوری میکنید، من مطمئن هستم همسر بانوی مومنه ای مثل شما قطعا به حجاب شما افتخار میکنه

نکته بعدی اینه که از عمق دل توسل کیکنم که بتویند از این مرحله هم عبور کنید

از دوستان عزیزم میخوام اگر درباره این مورد نظری دارن بگن تا استفاده کنیم

@ترنم1391 @جودی_ابوت3 @بهنیارگل  

چادرم ساده است برای بیرون و پیاده روی جلوش زیپ دارا

برای مهمونی نداره

برای دانشگاه لبنانی دارم چون راحت و پوشیده است

من از نه سالگی‌چادر میپوشم

تو سن ۱۳ سالگی بودم که پدرم یه روز اومد گفت آماده شو بریم بیرون و اصرار کرد که چادر نپوشم و بدون چادر رفتیم بیرون واقعا حس بدی داشتم و از اون به بعد به خواست خودم چادر پوشیدم تا الان 🙂

❤️❤️❤️❤️
سلام عزیزدلم خوبی من از بچگی چادری هستم  راستش این روزا میخاستم بزارمش کنار . همش فکر میکردم ش ...

سلام عزیزم

چادرانتخاب شماست 

و شما انتخاب همسرتون

دونفر اول یکدیگر به خاطر اونچه که درظاهر هم میبینن همدیگر میپسندن وانتخاب میکنن

همسرشما چادرشمارودیده وشماانتخاب کرده

لطفا اول به انتخاب خودتون احترام بگذارید وبعدانتخاب همسرتون شماانتخاب ایشون هستید باهمین شکل وشمایل وعلایق وسلیقه ها 

واینکه میگید ممکن ایشون بیرون دخنرمانتویی ببینه خوشش بیاد و.... مطمئن باشید چادرروهم کناربگذارید اون اقا چیز دیگه پیدامیکنه برای مقایسه

لطفا خودتون مقایسه نکنید و نگذارید مقایسه بشید

مگرشما همسرخودتون بادیگرمردها مقایسه میکنید؟

اعتمادبه نفس اتون پایین امده بالاببرید 

نه فقط باتغییر ظاهر بلکه بالابردن نکات مثبت درخودتون

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود

سلام بانو جان، از آشنایی با شما خیلی خوشحالم🌹اما راجع به تصمیم تون، اولین نکته ای که باید ازش غافل نباشید، مسیر عوام هست👌 اینکه میفرمایید چادر خیلی توی شهرتون عرف نیست یعنی عوام در شهر شما چادر نمی پوشن! پس شما هم میخواید مسیر عوام رو طی کنید؟ مثلا اگر شرایطی پیش بیاد که مجبور باشید در یک کشور بی حجاب زندگی کنید یا اصلا در همین جامعه ی خودمون که در روایات از آشکار و علنی شدن فسق و فجور در خیابانها در آخرالزمان صحبت شده، اگر اون زمان عوام، عریان و نیمه عریان باشن، ما هم باید برای حفظ رضایت همسرمون همرنگ جماعت بشیم؟ ضمن اینکه همسرتون شما رو با اعتقاداتتون پذیرفته و قطعا پایبندی شما رو تحسین میکنه👌 فراموش نکنید که پیامبر (ص) حفظ دین در آخرالزمان رو به نگهداشتن آتش ‌کف دست تشبیه کردند! یکی از مصادیق این حدیث همین جو جامعه ی امروزه، مبادا از ترس سوختن، آتش از کف رها کنیم و دین و دنیا رو ببازیم. نکته آخر اینکه من بر حسب تجربه در اطرافم موارد بسیاری دیدم که با حذف چادر،کم کم چارچوبهای حجاب رو هم کمرنگ تر کردن...

ازتون ممنونم که وقت گذاشتید و پست منو تا انتها خوندید، بهترینها رو براتون آرزو میکنم🌸

از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌
سلام خواهر گلم خوب هستین؟؟ اولاً خیلی خیلی بهتون تبریک میگم که از بچگی این افتخار نصیبتون شده، احسنت ...

سلام آبجی، خوبی؟ این کاربر goleabi براتون تاپیک زده بود، دیدین؟؟؟ چی شده؟؟😔

چی را ببخشم خانم دکتر؟؟؟   من که همیشه شرمنده شما هستم الان حالم خوب نیست فقط، من خیلی خیلی ع ...

آخه اسمتو تگ نکرده بود، گفتم شاید ندیده باشی، الان تاپیک خودتو خوندم متوجه شدم👌 بهش فکر نکن