2777
2789

از 6سالگی روسری سرم میکردم، لباس بلند تنم میکردم، سعی می‌کردم خانوم باشم همون 6سالگی نماز رو از امام جماعت مسجد محلمون یاد گرفتم، غیره سلام نماز برام سخت بود، 9سالم بود بعد جشن تکلیف میخواستم چادر سرم کنم که مادرم ناراضی بود میگفت دوست ندارم مثل من محدود باشی دوست دارم آزاد باشی، ولی من یواشکی چادر مشکی مادرمو برمی‌داشتم سرم میکردم، و میرفتم مدرسه کلی برام بلند بود پایینشو جمع میکردم تو بغلم اندازه توپ میشد معلمام همه تشویقم میکردن ولی دوستام مسخره میکردن، بعد یه سال مادرم دید که نمیزارم کنار برام چادر مشکی دوخت تا الان که 19سالمه هیچ وقت چادرمو کنار نذاشتم یه ساده دارم یکی هم که پروفم مشخصه از آستینش 🌹

همیشه گفتم 👑 سرمی تا بفهمی شاه کیه.          روشنفکری در اروپا : تحصیلات عالیه *مطالعات گسترده *اطلاعات عمومی بسیار بالا *نوشتن کتاب و مقاله *سفر به نقاط مختلف دنیا *شخصیت و انسانیت بالا *احترام به تمامی مذاهب و عقاید*و...                        روشن فکری در ایران :کشیدن سیگار و خوردن قهوه *مخالفت با دین و مذاهب *خواندن جملاتی چند از نیچه *طلاق گرفتن *موزیک خارجی گوش کردن *مخالفت با چیزی که بقیه موافقن *موافقت با چیزی که بقیه مخالفن *نگهداری سگ یا گربه و آن را به اندازه فرزند نداشته عزیز شمردن *و...     قابل توجه خانومایی که ادای روشنفکرارو در میارن اونم با فحش دادن به شوهر بقیه و گفتن جمله معروف بزن تو دهنش 😒. میتینگ آنلاین غیبت از فامیلای شوهر، دیگه لازم نیست بریم در حیاط بشینیم 😁😅. دست و جیغ و هورررا 😜. 

حجاب برای من از 6سالگی معنی پیدا کرد چون همسایمون یه پیرزن بود میگفت ابرو مثل دستمال کاغذی میمونه پس بهتره مواظبش باشیم و براش حفاظ بزاریم چون اگه کثیف بشه دیگه قابل شستشو نیس 

همیشه گفتم 👑 سرمی تا بفهمی شاه کیه.          روشنفکری در اروپا : تحصیلات عالیه *مطالعات گسترده *اطلاعات عمومی بسیار بالا *نوشتن کتاب و مقاله *سفر به نقاط مختلف دنیا *شخصیت و انسانیت بالا *احترام به تمامی مذاهب و عقاید*و...                        روشن فکری در ایران :کشیدن سیگار و خوردن قهوه *مخالفت با دین و مذاهب *خواندن جملاتی چند از نیچه *طلاق گرفتن *موزیک خارجی گوش کردن *مخالفت با چیزی که بقیه موافقن *موافقت با چیزی که بقیه مخالفن *نگهداری سگ یا گربه و آن را به اندازه فرزند نداشته عزیز شمردن *و...     قابل توجه خانومایی که ادای روشنفکرارو در میارن اونم با فحش دادن به شوهر بقیه و گفتن جمله معروف بزن تو دهنش 😒. میتینگ آنلاین غیبت از فامیلای شوهر، دیگه لازم نیست بریم در حیاط بشینیم 😁😅. دست و جیغ و هورررا 😜. 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حجاب از نظر من ارزش قائل شدن زن برای خودش هست 😊

سلام عزیزان خیلی خوشحالم می بینم هنوز خیلی ها هستن ک چادر دوست دارن من ک خودم عاشق چادرم بدون چادر احساس می کنم لختم از اول راهنمایی دیگه چادر سر کردم .

خدایا نگهاتو از خودم و زندگیم نگیر🙏

من قبلا مانتویی_چادری بودم ینی یه وقتا مانتو ی وقتا چادر با اینک علاقه داشتم ب چادراما دائمی نبود چون حس میکردم تنوع لباس پوشیدنو ازم میگیره بعد اینک با عشقم اشنا شدم چون اون مذهبی بود به خاطرش چادر پوشیدم 

اوایل به خاطر اون بود ولی بعدش امنیت پوشیدن چادرو بیشتر درک کردم اینک حتی با وجود چادر میشه باز تنوع لباس داشت و شیک بود و خلاصه کلن دیدم به چادر عوض شد الان عاشق چادرمم خیلی خوبه امنیت و ارامشش اول برای خودمه بعد عشقم چون منو از دید چشمای کثیف حفظ میکنه اینم بگم چادر دانشجویی میپوشم

حجاب و چادر محدودیت نیست

دوستان کسی چادراضافی داره

سلام دوستان ختم قران ونمازوروزه قضاوانواع چله ونایب چله وصلوات و....انجام میدم ازاین راه کمک خرج زندگیم هستم ممنون میشم کسی خواست معرفیم کنین وخرج دوقلوهاموازاین راه درمیارم خیلی ممنون وسپاسگزارم ازکمکتون

از کلاس هفتم چادری بودم.عمل کردم یه 3 سال نباس حتی لباس سنگین میپوشیدم.چادر گذاشتم کنار.الن باز 3 ساله چلدریم

💙تُݧْسی کَٵَنَّکَ لَمْ تَکٌنَ💙               #همیشه_عشق_باشد_همیشه_برکت.        #باشگاه_پرواز                     #استقلالی_درجه_یک

به قول بابام.چادر که میپوشی انگار مرواریدی هستی توی صدف.که هیچ کس نمتونه بت دسترسی داشته باشه.

💙تُݧْسی کَٵَنَّکَ لَمْ تَکٌنَ💙               #همیشه_عشق_باشد_همیشه_برکت.        #باشگاه_پرواز                     #استقلالی_درجه_یک

چند تا مدل مختلف دارم،قجری،عربی،ساده،لبنانی 

با عربی راحتترم از سال اول دبیرستان دیگه مدام سر کردم تا الان که به لطف خدا دارم ارشد میخونم.خیلیم خوشحالم و راضی🤗😍.تمام سعیمم میکنم که مانتو یا روسریهام به روز باشه که خیلیا نگن از درد خریدن مانتو ی گرون چادریه🤭 

اگه امضامو میخونی بهم لطف کن و برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن 😘منم از خدا میخوام آرزوهات برات خاطره بشن 🤗
فدای تو گلم الان که البته چادر الحمدلله از هر مانتویی گرونتره خخخخخ

فدااای داریییی ....

همون دیگه چادر گرون.مانتو گرون بپوشی زیر چادر نگن شلخته ست،روسری گرونتر سر کنی اذیتت نکنه.

😂😂😂😂

اگه امضامو میخونی بهم لطف کن و برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن 😘منم از خدا میخوام آرزوهات برات خاطره بشن 🤗
سلام عزیزان خیلی خوشحالم می بینم هنوز خیلی ها هستن ک چادر دوست دارن من ک خودم عاشق چادرم بدون چادر ا ...

کاملا حستو درک میکنم ولی واقعا جامعه به سمتی میره که ماها ناهنجار دیده میشیم.

من که خیلی برام پیش اومده تو مترو اتوبوس یا حتی فروشنده های مغازه ها وقتی از مانتو ایراد گرفتیم تیکه انداختن 😔