2777
2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

چادر ساده ، از دو یا سه سالگی سر کردم مداوم و همیشگی . 

یه مدت تو سن ۱۳ چهارده پونزده سالگی با بی میلی سر میکردم . بعد مجدد با تحقیق و تفکر و انتخاب خودم آزادانه و با افتخار انتخابش کردم و الان با افتخار سر میکنم . 

برای انتخابم با افتخار دلایل زیادی دارم 

♡♪00:01 ــــــــــــــــــــــــــــــــــــ⊙ـ▶

سلام موافق باشین هر چن وقت ی بار ختم گذاشته بشه برای براورده شدن حاجت یا برای سلامتی یا طهور صاحب الزمان؟؟

شیعه ب دنیا آمده ام...شیعه خواهم ماند.‌‌..شیعه خواهم مرد...و تا ابد فریاد خواهم زد...یاعلی🌷🌷🌷
عربی اصیل  از 14 سالگی به خواست خودمم  در خانواده ای که مهم نیست براشون

سلام عزیز دلم

چه امضای قشنگی

تاج بندگیت همیشه مستدام باشه عزیزم 

ابا عبدالله همیشه کمکت بکنه انشالله

سلام عزیز دلم چه امضای قشنگی تاج بندگیت همیشه مستدام باشه عزیزم  ابا عبدالله همیشه کمکت بکنه ...

سلام مهربونم

مرسی عزیزم 

خیلی دعا کن برام

ان شاالله

نگاه مادر سادات به زندگیتون باشه همیشه ان شاالله  

جان اگر جان است... به قربان حسین بن علی

عکس بگیرم از چادرام یعنی؟

من مدل بلد نیستم

چادرام و از دبی میخرم

آیا میدانید😍 سرعت پیشرفت علم در ایران ۱۱ برابر دنیا است۲-آیا مى‏دانید ایران تولیدکننده قایق پرنده رادارگریز با سرعت ۸۵۱ کیلومتر است؟۳-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران دومین کشور دارنده تکنولوژى بیودیزل در جهان است؟۴-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران هشتمین کشور تولیدکننده اورانیوم ۲۰ درصد در جهان است؟۵-آیا مى‏دانید ایران احداث‏ کننده بلندترین سد بتنى در جهان است۶-آیا مى‏دانید ایران سومین کشور تولیدکننده داروى بیمارى‏ ام اس در جهان است؟۷-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران دومینکشور تولیدکننده هواپیماهاى استراتژیک خورشیدى در جهان است۸-آیا مى‏دانید ایران تنها تولیدکننده پرینتر سه بعدى میکروسکوپى در خاورمیانه است‏۹-آیا مى‏دانید ایران در میان پنج ارتش قوى جهان در حوزه سایبرى قرار دارد۱۰-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران تنها تولیدکننده ایمپلنت چشمى در جهان است۱۱-آیا مى‏دانید ایران نخستین تولیدکننده پودر استخوان در جهان است.
سلام مهربونم مرسی عزیزم  خیلی دعا کن برام ان شاالله نگاه مادر سادات به زندگیتون باش ...

اع چطوری بنفش مینویسی؟؟

روزِگاریست هَمه نَفع و تومَن میخواهَند...هَمه از یار فَقَط دورِ کَمَر میخواهَند...خُب طَبیعیست که یِکروزه به پایان برسَد عِشق هایی که سَر پیچ خیابان برسَند..!♤