2777
2789
دیشب جوابتان رو با احترام دادم خیلی قشنگ ولی جوابی که به این خانوم دادید به من ندادید خاسم بدونم فقر ...

عزیزم عنوان تاپیک را خوندین؟

نوشتم چادری ها؛ پس مخاطب اصلی بنده چادری ها هستند

ثانیا بنده یادم نیست چه جوابی دادم به هر حال نزدیک 1000 تا کانت هست و ممکنه من یادم بره

نکته آخر هم این که اگر شما از من ناراحتی همین صراحتا بگین نه این که بیاین کلا تاپیک ببرید یه سمت دیگه

بازم ببخشید اگر جسارتی شد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از دوران راهنمایی سر کردم به انتخاب خودم،ولی چهارساله دیکه سر نمکنم،چون بنطرم حجاب به چادر نیس،با ما ...

سلام عزیزم باه قطعا با انواع پوشش ها میشه حجاب رعایت کرد اما چادر کامل ترین پوشش هست

فدای تو بشم من آبجی نازم

عزیز دلمی آبجی گلم

مهربون😍😍😍😍😍😘😘😘😘😘💕💕💕💕💕💕

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
زنده باشی 

مرسی سلامت باشی😊😍😍

شیخی به زن فاحشه گفتا مستی                             هر لحظه به دام دگری پابستی                               گفتا شیخا هر آنچه گویی هستم                                    اما تو چنان که مینمایی هستی
چادری دیدم داخل خوابگاه تن فروش بوده.. نمیشه گفته همه چادری ها خوبن یا بد همون طور که نمیشه گفت همه ...

ادامه جواب قبل:

تاپیک هم اگه تکراریه  ورود بهش آزاده و کسب را مجبور نکردیم

از ابتدایی چادریم الانم ۳۰ سالمه ولی چادر دوست ندارم به خاطر خانوادم مجبورم ولی تو سفر بیشتر در میار ...

عزیز دلم فدای تو بشم من

الان خوابم میاد  عمری بود فردا برات مینویسم

عرض کردم مانتویی هستم و حج آبم کامله  خدا در قرآن یک حدودی رو مشخص کردن اما نگفتن حتما چادر..&n ...

نکته آخر هم این که آبجی دلت با ما صاف کن

حالا هر وقت دوست شدیم یه گلایه ازت میکنم