2777
2789

سلام دوستان انشالله حضرت زهراخودش نگهدارو حواسش به هممون باشه، منم ازدبیرستان چادرمیزدم البته یه مدت گذاشتمش کنارولی دوباره بعدازد واج سرکردم وتازه قدر حرمت وارزشش روبیشتردرک کردم وآرامش وامنیت و وقاری که بم میده باهیچی عوضش نمیکنم ومدلهای مختلفی هم سر کردم، اماعبا ولبنانی یه چیزدیگس ازبس راحت فقط حسنا چجوریه راحته؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تجربیاتم از چادر 

اوایل غرتی بودم و تو جمع دختر عموها و خاله هام کخیلی غرتی بودن منم جا داشتم چباهم شوخی میکردیم میرفتیم سینما پارک حتی کوه تا اینکه ی روز خاهرم چادری شد تحت تاثیر دوستش قرار گرفت و مذهبی شد چون خاهرم زرنگه کلاس بود دوستشم خیلی زرنگو باهوش بود و زیبا و چادری باهم رقابت میکردن نه فقط تو درس خوندن بلکه تو اخلاق و رفتار و پوشش خاهرم چادری شدو معتقد چون اختلاف سنیم با خاهرم دوسال بود و همیشه باهم بودیم کباعث شد اون منو تو این راه بیاره هر جا خاست بره میگفت تو باچادر میتونی بامن بیای منم کم کم بخاطر این خاهرم که ازم دور نشه و بزاره باهم باشیم چادر سرکردم ک اکثر دخترای فامیل  از من بدشون میومد تو جمعشون راهم نمیدادن ولی من یک دختر بااعتقاد و چادری شدم بزرگ ک شدم فهمیدم چقد این پوشش خوبه و امنیتش بالاست راحت میتونستم تنهایی جایی برم و بیام بدون اینکه کوچکترین نگاه بدی دنبالم باشه 

دعاکنید به خواسته هام برسم

سلام سلام دوستان.... 

ماشالله واقعا چقدر خانومم چادری تو سایت هست نمیدونستیم😍

من 20 سالمه و از 13 سالگی اینا سرم میکنم.... 

چادر عربی هست🤗

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔

از ۱۷ سالگی چادر سر کردم و چادرم چادر دانشجویی هست و تا لحظه ای که عمرم دارم از  خودم جدا نمی کنم 

یک زن گرانبهاترین اعجاز خداست؛🖼 برای داشتنش باید وضوی باران گرفت؛🌧🧡🧡وبرمحراب رویش سجاده ای از گلبرگ یاس گسترد؛💗💗💐🌸🌺🌹وبه نام عشق شبنم وار بر عطر او سجده کرد؛🌟🌟🌟🌟⭐وهزاران هزار گل سرخ را تسبیح لحظه هایش نمود؛🌹🌹🌹🌹🌺او اجابت می کند عشقی بالاتر از خورشید و زیباتر از مهتاب را؛🦋🦋🦋 وتنهایک زن می داند آیین دوست داشتن را......و آنقدر زیبا هدیه می کند این عشق را که سیراب شوی....که او سردار عشق است.............❤❤❤❤👸👸وبهشت کمترین سرزمین اوست .......❤🧡💛💚💙💜🤎

سلااااام فرشته های نازنین😍

از ۱۴ سالگی افتخار اینو داشتم که چادر سرم کنم🙂

چادرمم ساده س،گاهی وقتا دانشجویی هم میپوشیدم

امیدوارم همه ما چادریا،بتونیم حرمت چادر بانو فاطمه زهرا رو نگه داریم🌺

اگه چادر با عشق و اعتقاد پوشیده بشه چنان حس امنیت و آرامشی بهت میده که واقعا وصف نشدنیه😍🌸

من یه دختر شاد و پر از انرژی مثبتم...من پر از عشقم...من رویاهای قشنگ زیادی دارم که به همشون میرسم... خدایا شکرت❤  

سلام

چادرم اکثرا قجری یا دانشجویی

از 12 سالگی😊

اگر بمیرم مامان بابام تا مدتها شب و روز تو قبرستون بالای سرم خواهند موند، چون میخوان مطمئن بشن با پسرای قبر بغلی نمیریزم رو هم ، قبل ۹ برمیگردم تو قبرم و شب بیرون قبرم جایی نمونم😑😂

سلام از زمان تکلیف چادر سر کردم.و با افتخار میگم که چادری هستم

چادر هم ایرانی هم دانشجویی دارم

انشاءالله چادری بمونم

حس خوبی دارم به چادرم و به نظرم با چادر پوشیدن به عفت و نجابت نزدیکترم 🌸🌸🌸

سلام بانوان محجبه🌹

خدایا به من قدرتی عطا کن تا آنچه قابل تغییر است، تغییر بدهم و متانتی عطا کن تا آنچه غیرقابل تغییر است بپذیرم و خردی عطا کن تا تفاوت بین این دو را بفهمم.