2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام‌معصومه جان .من توقم به دنیااومدم تا۱۳سالگیمم اونحاساکن بودیم چادرسرمیکردم تاهمون وقتابعدکه اوندیم شهردیگه سرنکردم البته هرازگاهی یاتومناسبتهاسرمیکردم تاهمین چندوقت پیش تصمیمم جدی شدکه برای همیشه بیرون‌چادرسرکنم 😊حس خیلی خوبی به چادردارم قبلاهم ساده هم عرب سرمیکردم ولی الان فقط چادرحسناسرمیکنم خیلی دوسش دارم😊😊😊

Zaheram paris,batenam hiroshima😑fereshteh ham k bashi baz kasi peyda mishe az sedaye bal zadanet khoshesh nemiyad.زندگی روخیلی جدی نگیرته تهش هیچ کس ازش زنده بیرون نمیاد.عکس پروفم خودمم باورش باخودتون😒شنیدین که میگن زیباترین چشمهابیشترین اشک هاروریختن منم یه چشم رنگی ام که میگن چشماش سگ داره 😏اماهمین چشماجزاشک به خودش چیزی ندیده😑😑😑تایکسال پیش آدمایی بودن که براشون میمردم الان نصف همون آدمابرام مردن.یه افسرده ی به تمام معنام آرزویی جزتنهابودن ندارم.خسته ازفردای شکل دیروزم دلتنگ خوشیای نداشتمم .مریض سرطانی داریم امضامودیدین ممنون میشم صلوات بفرستین🙇‍♀️درضمن آقایون درخواست ندن لطفاااااااااااا😑😑😑

سلام با افتخار منم چادری هستم انشاءالله حضرت زهرا سلام الله علیها نگهدارتون باشن

منم از کلاس ششم همون اول راهنمایی خداروشکر چادر سر میکنم

چادرم از نوع ساده هست کش دار هم دانشجویی زیرش هم مانتو وروسری یا مقنعه سر میکنم  که اگه چادرم کنار بره زیرش پوشیده باشه

التماس دعا دارم از شما عزیزان

میشه یه صلوات برای حاجتم بفرستی ان شاءالله ثوابش هزار برابر به خودت برگرده (لا اِلهَ اِلّا انتَ سُبْحانَکَ اِنّی کُنْتُ مِنَ الظّالِمین ) .سلام بر حضرت معصومه (س)   السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ رَسُولِ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ فَاطِمَةَ وَ خَدِیجَةَ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ الْحَسَنِ وَ الْحُسَیْنِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا أُخْتَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا عَمَّةَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ مُوسَى بْنِ جَعْفَرٍ وَ رَحْمَةُ اللَّهِ وَ بَرَكَاتُهُ

من حسنی سر میکنم از پشت به آدم نمیچسبه  مثل سنتیا نیست مدلش یه جوره دستام آزادن چون من بچه کوچیک دارم روسری بلند میبندم کل سینه تا نزدیک شکم رو میپوشونه خیلی شیکه تو بازار بارها خانم ها ازم پرسیدن چادرمو از کجا خریدم 😊روسریمو تلق میزنم با هدبند اسطکاک ایجاد میشه سر نمیخوره از سرم از اول دبیرستان  سر کردم مدلای مختلفو

واسه سلامتی آقا امام زمان و ظهورشون یه صلوات میفرستین؟