2777
2789

سلام من از هشت سالگی سر میکنم الان 24 سالمه و همه نوع چادری رو از حسنی و عربی و ملی و صدفی و ساده امتحان کردم الانم چون بچه کوچیک دارم حسنی سر میکنم. ولی بیشتر ساده سر کردم

اگر نمیتونی بدون توهین جواب بدی ،ریپلای نکن چون من جواب نمیدم. در زمان جنگ دفاع مقدس گاهی آبی برای خوردن نبود چه برسد آب خنک ،در عملیات فتح خرمشهر، دست به قمقمه ی آب میزدی آنقدر داغ بود که می انداختی اش،اما همه شاد بودند همه پر انرژی بودند انگار همه چیز فراهم بود،چون خدا آنجا با رزمنده ها بود.هرجا خدا باشد همه چیز هست در زمان سختی های زندگی اگر کم میاریم اگر سختی ها بر ما غلبه میکنه،چون خدا رو کم داریم.

سلام منم از کلاس چهارم فک کنم چادر سرم میزاشتم تا به الان که دوتا بچه دارم و هیچ وقت هیچ وقت چادرم را محدودیت ندیدم برای کارهایم 

وهمه مدل سرم کردم معمولی ،ملی،قجری،الانم عربی میپوشم وخییییلی هم راضی هستم 

الان دخترم کلاس سوم هست هنوز به تکلیف نرسیده ولی از پارسال براش چادر ملی دوختم که سرش می‌کنه اونم دوست داره 

خدارو شکر میکنم که من و خانواده ام رو مورد لطف خودش قرار داده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام من از ۲۰ سالگی سر میکنم. عاشق چادرم هستم. ساده هست. نذر زیارت عاشورا به روش آیت الله حق شناس داشتم نباید گناه میکردم. چادری شدم و موندم خداروشکر

حاجتمم گرفتم. مدیون امام حسینم

من ازت حاجتمو گرفتم😍 السلام علیک یا اباعبدالله الحسین (ع)💚 خدایا شکرت
@ارغوان30     سلام خیلی منتظر بودم بیاین ظاهرا نمیدونم چرا از من ناراحت هستین اگر جسار ...

وای عزیزم این چه حرفیه چه ناراحتی گلم 

من اونقدر به داشته هام فکر میکنم که وقت نمیشه به نداشته هام فکر کنم❤❤❤