2777
2789

سلام وقتی 12 سالم بود مادربزرگم یهو چادر سیاه برام دوخت.

اصلا تو فکر این چیزا نبودم و برام فرقی نمیکرد چی میپوشم. سرم کردم.

به مرور نسبت به این که به نوعی اجباری بوده ناراحتی پیدا کردم.

18 سالم بود که یک روز اونطور که به نظرم میانگین جامعه بود لباس پوشیدم.

رفتم یه جای پر رفت و آمد.

متلک ها و نگاه ها خیلی متفاوت بود. حتی یه جاهایی عذاب وجدان میداد.

همون روز کافی بود تا حجاب رو انتخاب کنم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام منم با افتخار چادریم

من طب رو فقط طب سنتی و اسلامی میدونم و باهاش درمان میکنم، در غالب موارد طب مدرن رو قبول ندارم... پس لطفا سر طب مدرن با من بحث نکنید.. چون من چیزهایی از طب مدرن میدونم که شما زحمت تحقیق بخودتون ندادین و نمیدونین، در مورد طب سنتی هم باهام بحث نکنید... چون تجربه خوبی از بحث کردن در مورد طب سنتی با بعضی از نی نی سایتیا ندارم. 

سلام،  خیلی خوشحال شدم استارتر عزیز که تگم کردی،  من از وقتی یادمه چادری بودم و هستم، خوشحالم از داشتنش و همیشه سعی کردم هدیه حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیه رو به خوبی حفظ کنم و.و اصلا هم احساس نمیکنم واسم محدودیتی میاره و سعی میکنم با چادر هم خیلی آراسته و مرتب و شیک باشم،  نمیخام تعریف کنم،  میخوام بگم میشه با چادر  هم زیبا و خاص بود، 

نوع چادرم هم بیشتر واسه راحتی،  عبایی(جده)  و لبنانی دارم،  و روسری بلند عربی میبندم و معمولاً با ساق دستم ست میکنم 

سلام عزیران من هم با افتخار و به لطف خدا حجابم چادره و نوعش هم بیشتر ایرانی میپوشم و گاهی هم در سفر و یا بیرون شهر چادر صدف میپوشم و خودم از سن ۱۰ سالگی چادر میپوشم ولی دخترم به انتخاب خودش از ۸ سالگی چادر میپوشه .

خدایا فقط تو رو دارم هوامو داشته باش .  
سلام عزیران من هم با افتخار و به لطف خدا حجابم چادره و نوعش هم بیشتر ایرانی میپوشم و گاهی هم در سفر ...

سلام عزیز دلم

ای جانم

چقدر خوشحال شدم برای دختر مهربونتون

تاج بندگی روی سرت مستدام عزیز دلم

حضرت زهرا نگهدار شما و فرشته کوچولوی شما باشه

سلام عزیز دلم ای جانم چقدر خوشحال شدم برای دختر مهربونتون تاج بندگی روی سرت مستدام عزیز دلم حضرت ...

متشکرم البته دخترم الان ۱۳ سالشه و خدا رو شکر از من مقیدتر که انشاالله در پناه امام زمان همیشه همینطور بمونه و عاقبت بخیر شه .

خدایا فقط تو رو دارم هوامو داشته باش .  
متشکرم البته دخترم الان ۱۳ سالشه و خدا رو شکر از من مقیدتر که انشاالله در پناه امام زمان همیشه همینط ...

ای جانم پس خانم گل شدن دیگه

ببوسید روی ماهشون را از طرف من حتما

التماس دعا

*هشدار وهوشیاری*

خبر فوری: اهانت به پیامبر اعظم (ص)

پیش از این ،اهانت به پیامبر (ص) فقط دریک کلیپ تیزر 13 دقیقه ای بود که در YouTube منتشر شد ،

اما اکنون یک فیلم کامل 74 دقیقه ای با عنوان "پیامبر معصوم" در YouTube منتشر شده است و حتی پس از اعتراض 2 میلیارد مسلمان در سراسر جهان به این فیلم و کشته شدن بیش از 100 نفر ، به راحتی قابل دسترسی است

پروردگارا ، ای خدای مهربان.

هشدار: خواهران و برادران

سلام علیکم :

یک خبر بسیار مهم

دانشمندان به همه مسلمانان در سراسر جهان نسبت به استفاده از

گوگل

و

یوتیوب

از امروز به مدت 3 روز هشدار داده اند زیرا گوگل اعلام کرده که فیلم توهین به حضرت محمد صلی الله علیه و آله و سلم را مسدود نمی کند ، این عزم جزم عمومی ( عدم استفاده از گوگل یوتیوب) به آنها بیش از 210 میلیون دلار خسارت وارد میکند، زیرا درجهان حدود یک و نیم میلیارد مسلمان از آن استفاده می کنند.

اگر معتقد هستید که شما یک مسلمان و پیرو حضرت محمد صلی الله علیه و آله هستید ، می توانید بخشی از این اعتراض باشید.

شرکت کردن

به اشتراک گذاشتن

یا ارسال این پیام

کمتر از دو دقیقه طول می کشید تا بتوانیم به خدا  (سبحان الله) وقتی از ما می پرسد: هنگامی که به محبوب ما (ص) توهین کردند، چه اقدامی انجام دادیم پاسخگو باشیم . با این کار ایالات متحده آمریکا (۲۱۰میلیون دلار)؛خسارت میبیند .

لطفا اجازه ندهید که این پیام در نزد شما متوقف شود.

این فقط یک تلاش کوچک است.

از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌

سلام عزیزم

من از 10سالگی چادر سر کردم با افتخار

و خدا رو شکر میکنم که حجاب چادر رو دارم

آرامش خاصی با چادر دارم 

و هر چی زمان میگذره و بزرگتر میشم، علاقه ام به چادرم بیشتر و بیشتر میشه 

خوشحال شدم از آشنایی با شما🌸🌼🌷🌷🌷

سلام به همگی 

چادر ساده از اول میپوشیدم 

از پنجم ابتدایی چادر داشتم ولی از اول دبیرستان بطور کامل میپوشم 

چادر رو واقعا یه حفاظ برای خودم میبینم 😍