2777
2789

سلام، منم چادری هستم و اهل دیار کریمان، دیار سرداران مقاومت، شهید الله دادی، شهید بادپا، شهید جمالی، شهید سردار شجاع اسلام حاج قاسم سلیمانی، واقعا به چادرم افتخار می کنم

اللهم عجل لولیک الفرج. چه قدر در روزمرگی خود فرو رفته ایم، نبودنت شده عادتمان، یادمان رفته غیبتت بزرگترین غم عالم است، اینقدر بی خیال شدیم که از نبودنت سر به بیابان نمی گذاریم. خدایا کمک کن نائب بر حق امام زمان(رهبر عزیزم) را یاری کنیم و در رکاب آقا شهید بشیم. حاج قاسم همشهری عزیزم گفتند:دوست دارم کرمان همیشه با ولایت بماند، خدا کنه سردار بتونم به وصیتت عمل کنم. 

چادری بودن خیلی مهمه، ولی یک مشورت چه کار کنیم بقیه به حجاب مخصوصا چادر علاقه مند بشن، هر کسی هر پیشنهادی داره بده. شايد بتونیم قدمی برای ظهور آقا برداريم 

اللهم عجل لولیک الفرج. چه قدر در روزمرگی خود فرو رفته ایم، نبودنت شده عادتمان، یادمان رفته غیبتت بزرگترین غم عالم است، اینقدر بی خیال شدیم که از نبودنت سر به بیابان نمی گذاریم. خدایا کمک کن نائب بر حق امام زمان(رهبر عزیزم) را یاری کنیم و در رکاب آقا شهید بشیم. حاج قاسم همشهری عزیزم گفتند:دوست دارم کرمان همیشه با ولایت بماند، خدا کنه سردار بتونم به وصیتت عمل کنم. 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من از وقتی به سن تکلیف رسیدم، چادر می پوشم. اولش چادر ایرانی می پوشیدم، چند وقته که لبنانی می پوشم. 

به نظرم خیلی به عقل و منطق نزدیکتره که فقط برای یکی باشی. 

خیلی بده پوششت در هر قالبی که باشه یک جوری باشه چشم صد تا مرد بهت باشه. همه نگات کنن. آخه فقط برای یک نفر باشی به آرامش نزدیکتری

بی حجابی یک نوع حق الناس هست. اگه پوشش زننده ای داشته باشی بری بیرون اگه آقایی جذبت بشه و به خاطر تو با زنش بداخلاقی کنه چه جوری می خوای جواب اون زن رو بدی؟ 

مثلا شاید اون روزی که تو خودت رو ناز و خوشکل کردی رفته مثل عروسک توی خیابون خانم بنده خدا مریض بوده و حتی نتونسته یک شونه به موهاش بزنه

جالبه بعد به ما میگن امل!.... 

آخه ما امل و بیسوادیم یا کسایی که برای جلب نظر شوهرای مردم هزارجور آرایش می کنن؟ ما باید از اونها شاکی باشیم که امنیت روانی شوهران، پسران و برادرهای ما رو به خطر می اندازن. 

به خدا شوهرامون کور که نیستن اگه سرشون پایین هم بندازن وضع فجیعتر از بالاست!..... 

نمی دونم چی بگم، چند ماه پیش تو محله پایین شهر کرمان می رفتم دیدم خانمه دامن کوتاه پوشیده بود با پای لخت، باید به این آدم چی گفت؟ 

بینی و بین الله امل کیه؟ 

سلام دوستای خوبم من ۲۹ سالمه 

منم از ۱۲ سالگی چادر میپوشم اون اولا چادر ساده ولی ۱۰ سالی میشه که چادر لبنانی میپوشم 

خیلی چادرمو دوست دارم و هیچ وقت هیچ اجباری برا پوشیدنش نداشتم و خودم با عشق انتخابش کردم من درس میخونم یه رشته خوب توی یه دانشگاه خوب درس خوندم و الانم سرکار میرم و هیچوقت چادر برام محدودیتی نبوده بلکه همیشه باعث شده خیلی از مزاحمتا ازم دور باشه

ما چاره ی عالمیم و بیچاره ی تو...

سلام عشقا 

من مامانم و اجیام چادری بودن من نبودم 

ولی با حجاب بودم اما مانتو

دبیرستان دیگه نذر کرذم و چادری شدم

فقط استین دار میپوشم هر دفعه یه مدلی 

سرم میکنم بهم اومد میخرم

سلام منم چادری ام خوسحالم تگم کردین ممنون

🧡🧡گروه نارنجی🧡🧡 قد ۱۶۰🧡..وزن قبلی ۸۶🧡وزن فعلی81،🧡وزن هدف۶۵،🧡هیچ چیز مثل پوشیدن لباس های سایز ۳۸ حال منو خوب نمیکنه.پس پیش به سوی رسیدن به سبک زندگی سالم و تناسب اندام همیشکی،،🧡هوراااا

من از 13 سالگی چادر سر کردم. چادر معمولی و دانشجویی و بحرینی دارم. واقعا وقتی چادر سر می کنم خیلی احساس آرامش می کنم و شوهرم هم خیلی چادر رو دوست داره

فقط حیدر امیرالمومنیناست  لعن علی عدوک یا علی و فاطمه اولی و دومی و سومی . ع . ...ه

سلام. من از ۱۷،۱۸ سالگی چادر سر میکنم، هم ساده و هم لبنانی... خودم انتخاب کردم و تا الان پای انتخابم هستم. سختی هایی داره اما شیرینه و لذت بخش

بـسـا کـسـان کـه نـکـو حـالیـشـان دام بـلا اسـت ، خـطاپوشى شان موجب غرور ، و حُسن شهرت و خـوشـنامى شان سبب غلتیدن به گرداب فتنه. در میان آزمون هاى الهى هیچ آزمونى همانند مهلت دادن به چنین کسانى نیست . مولا علی (ع)

سلام من از ١٠سالگي چادر سرم ميكنم و خوشحالم بابت اين انتخاب زيبايم 

خدارا شاكرم ك خانوادم مذهبي هستن و پوشش حضرت زهرا را انتهاب كردم

مهدي جان بيا كه با آمدنت دنيا گلستاني ميشود باور نكردني ..... امام زمان آوردني است ...ما بايد به آن درجه از بلوغ برسيم كه آمادگي حضور امام را در بين خودمان داشته باشيم.....برخي نشسته اند كه بعد از آمدنش حركتي كنند..... عمده حركت قبل از آمدن حضرت صورت ميگيرد... براي فرج امام زمان صلوات بفرستيم