2777
2789

سلام گلم من کلاس سوم و چهارم دبستان که بودم به اصرار خونوادم چادرمیپوشیدم بعد یه مدت از خونه میرفتم بیرون چادرمو یواشکی درمیوردم چون دوست نداشتم بعدشم دیگه علنی مانتویی شدم اما 15سالگی با انوخاب و علاقه ی خودم میپوشیدم البته گاهی ام.نمیپوشیدم ولی از 16 یا 17 سالگی کاملا چادری شدم توی جمع های خانوادگی ام که مرد هست  چادر میپوشم بااینکه همه بهم میگن دربیار واینکه علاقه دارم چادرمو با روسری مشکی بپوشم چون روطری های رنگی کلا تو چشمن و باعث حجاب ناکامل میشه چادرمم سادست گاهی ام عربی 

وقار و سنگینی چادر معمولی رو خیلی دوست دارم احساس میکنم اجدادمون واقعا هوشمندانه وباسلیقه چنین شمایلی رو برگزیدند ولی گاهی بابچه و راحتی بیشتر لبنانی سر می‌کنم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام عزیزم

من تقریبا از زمان کودکی سر میکنم و تا الان که ی خانم متاهل هستم .

وقتی چادر می‌پوشم و تو خیابون راه میرم ی غرور خوشایندی بهم دست میده،چرا که فکر میکنم تو این اوضاع جامعه و شبکه های ماهواره ای که دارن که روی ذهن خانم ها کار میکنن ، نه تونستن روی ذهن و عقایدم کار کنن و بشم همونی که اونا میخوان،ادمی که اونا تعیین کنن چه مد شده و چه مدلی بپوشم.

فقط ما خانم هایی که چادری هستیم باید حواسمان باشه چون دشمن از طریق همین ملزومات حجاب هم وارد میشه.خیلی ها هستن به اسم چادری امااااا ...آرایش کامل دارن، لباس های رنگ جیغ میپوشن و خیلی چیز های دیگه....

ما چادر می‌پوشیم که دیده نشیم، نه اینکه مذهبی دیده بشیم.

سلام عزیزم

من چادر عربی سرمیکنم

از کلاس سوم ابتدایی که حجاب بهم واجب شد چادری ام

باعث افتخارمه که چادری ام❤

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

عزیزم اومدم😍😍

از پونزده سالگی چادری ام،قبلشم خیلی چادر دوست داشتم اما روم نمیشد به مامانم بگم ،به چادر خونگی های مامانم کش میدوختم هی از جلوی آینه رد میشدم 😁

نمیدونید چه کیفی میکردم

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨

سلام عزیزم.

من همه مدل چادر دارم.

نسبت به مناسبتش سر میکنم.

مثلا میرم خرید قاجاری میپوشم که دستام آزاد باشه.

عروسی میرم عربی سر میکنم که کش نداره موهامو خراب کنه  

ملی و ساده...از ۹سالگی به خواسته خودم سر کردم.

من عاشق چادرمم...چون عاشق حضرت زهرام

به قول بچه ها من مدافع چادر حضرت مادرم  

عاشق خدام...عاشق حضرت زهرام...عاشق پسرامم... آبیِ استقلالی...
@زهره8393    

سلام به همه ی دوستان..‌.💖

❤دنبالِ مردی نباش که موهاتُ ببافه ... مـردی رو بخواه که بتونی بدونِ ترس باهاش رویا ببافی ...مردی که بلد باشه برات لاک های رنگ و وارنگ بزنه خیلی جذابه ولی از اون جذاب تر مردیه که بتونه دنیاتُ، خواب‌هاتُ رنگی کنه ... مردهایِ زیادی بلدن درِ ماشین رو برات باز کنن اما⁣ مردایِ کمی هستن که بلد باشن گره هایِ کورِ اخم هاتُ، گرفتگیِ دلتُ باز کنن ...⁣ میشه کفشِ پاشنه‌دار پوشید و برایِ زمین نخـوردن به مردهایِ زیادی تکیه کرد اما مردی که تکیه‌گاهِ روزهایِ بی کسی‌ات باشه و پناهِ بی‌پناهیات کجا و مردهایِ موقتیِ یه روزه و یک ماهه کجـا ... عزیزم⁣ مردهایِ زیادی هستنـد که بلدن با کارایِ جذاب سرِ ذوقت بیارن اما⁣ موقتی و زودگذرن ... جذابیتشون یه جایی ته میکشـه ...⁣ میدونی آخه آدما از یه جایی به بعد از خودشون نبودن، از خوب بودن‌هایِ الکی و اجباری خسته میشن ...⁣ اونوقته که یا میرن یا بد میشن ... اما مردهایِ واقعی⁣ اون‌هایی که بلـد نیستن خیلی کارایِ فوق‌العاده انجام بدن⁣ ، همونا که میتونن امروزتُ بسازنُ فـرداتُ ، اومـدن که بمـونن ... اونایی که با تمامِ معمولی بودنشون، جـذابن و با همه یِ سادگیشون فوق‌العاده ...⁣این مـردا یه قلبِ صاف دارن که تقدیمت میکنن و "دوستت دارم"هاشون نفوذ می‌کنه تهِ تهِ روحت و عشق ته‌نشین میشه تو دلت ... اگه یکی از همین‌هارو داری، یه جایِ خوب تو دنیات قایمشون کنُ تا میتونی دوسشون داشته باش ... خدا تعداد محدودی ازشون ساخته و یه نمونه‌اشُ واسه تو کنار گذاشته ...⁣ از دستش نده❤

اومدم عزیزم

اول بگم  صدلایک به امضاتون👌👌👌

و.دوم اینکه منم از دوران راهنمایی چادر سرم میکردم.بیشتر بنا به خواسته خودم بود.هرچند که خواهرام مانتوبی هستن.اما من همیشه دوست داشتم چادری باشم.و.موندم به لطف خدا.

و اکثرا ملی و.گاهی هم ساده سرم میکنم.

عشق چیست؟؟   شخصی به همسرش میگوید: من عاشق تو هستم،و بدون تو نمیتوانم زندگی کنم.اما این عشق نیست،گرسنگی است...شما نمیتوانید در آن واحد هم کسی را دوست داشته باشید هم بی تابانه نیازمندش باشید...عاشق واقعی کسی است که معشوقش را آزاد میگذارد تا خودش باشد..در عشق اجباری نیست..عشق یعنی امکان انتخاب  به معشوق دادن....برای آنکه چیزی یا کسی را بدست آوری ،،رهایش کن................ .  .......شما برای شاد بودن نیاز به  هیج مردی ،ندارین..این مخصوص بعضی خانمهای نی نی سایته که میگن چرا شوهرم بغل نمیکنه ،چرا کنارم نمیخوابه،شما اول خودتو قوی کن و بدون فقط بخدا و محبت خدا نیازی داری و بس.بعد ببین چطور شوهرت میجسبه بهت،یک جور قانون جذب هم هست😉 امتحان  کن😊خدایا شکرت که در تاریخ ۹.۹.۹۹. منم به حاجتم رسیدیم.و به چشم خودم معجزه اتو دیدم.شکرت.شکرت.شکرت.