2777
2789
من از بچگی خیلی علاقه داشتم و سرم میکردم دقیقا یادم نیس از کی بود  بیشتر جده میپوشم ولی چادر س ...

اره ادم ی مدت سرش باشه بعد ی سری نخواد  سر کنه این حس رو داره 

نیکی چو از حد بگذرد نادان خیال بد کند 
سلام.منم چادری هستم....از دوم دبیرستان....الان چادر بحرینی سرم میکنم....و هم عربی و هم لبنانی.....خل ...

منم چادرمو دوست دارم اما اذیت کردن بقیه ناراحتم میکنه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من تقریبا از سن بلوغ چادر میپوشم، چادر ساده، فقط موقعی که بچه دار شدم ملی میپوشیدم که دستهام آزاد با ...

خدا خودش کمک کنه حفظ کنیم چادر مون رو

منم چادرمو دوست دارم اما اذیت کردن بقیه ناراحتم میکنه 

سلام خوش اومدی عزیزم ، اصلا به حرف بقیه اهمیت نده 

ببین به این همیشه فکر کن که شما این کارو به خاطر رضای خدا می‌کنی فقط

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
سلام خوش اومدی عزیزم ، اصلا به حرف بقیه اهمیت نده  ببین به این همیشه فکر کن که شما این کارو به ...

سلام عزیزم مرسی حرفی نمیزنن با بی محلی باعث شکستن دلم میشن دلم میخواد دوست های شبیه خودم داشته باشم 

سلام عزیزم مرسی حرفی نمیزنن با بی محلی باعث شکستن دلم میشن دلم میخواد دوست های شبیه خودم داشته باشم& ...

آخی عزیزم ، میفهمم چی میگی ، سعی کن اگر میتونی شما هم روی آنها تاثیر بذار مثبت و تشویقشون به این کار کن ولی اگر نشد و تاثیر نداشت عیب نداره شما تلاشت رو کردی

و اینکه اصلا دیگه به حرفشون اهمیت نده و ناراحت نشو می‌دونم سخته ها ولی از خدا بخواه چون شما به خاطر رضای خدا داری این کارو می‌کنی پس خودش بهت صبر بده در برابر این سختی ها

و کمکت کنه

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
آخی عزیزم ، میفهمم چی میگی ، سعی کن اگر میتونی شما هم روی آنها تاثیر بذار مثبت و تشویقشون به این کار ...

عزیزم من نه به پوشش اون ها که بدنشون نمایش میدن نه رفتار و صمیمیتشون با پسرای زیاد کار دارم اینجوری بد تا میکنن باهام چیزی بگم که دعوامونه البته من کلا نظرم اینه هر کی هر جور دوست داره باشه ولی اونا این حرف رو فقط شعار میدن

عزیزم من نه به پوشش اون ها که بدنشون نمایش میدن نه رفتار و صمیمیتشون با پسرای زیاد کار دارم اینجوری ...

ببین عزیزم منم به نظرم وقتی آدم مطمینه هیچ تاثیری که نداره هیچ تازه باعث دعوا هم میشه خب همون تذکر نده بهتره

ولی اینکه اونا مدام بخوان باعث ناراحتی شما بشن چون متفاوتن هم خب درست نیست و اگر خیلی اذیت میشید میتونید باهاشون قطع رابطه کنید  البته بازم هر طور خودتون صلاح میدونید عزیزم ، من فقط نظر شخصیم رو گفتم ، ناراحت نشین

ببین عزیزم منم به نظرم وقتی آدم مطمینه هیچ تاثیری که نداره هیچ تازه باعث دعوا هم میشه خب همون تذکر ن ...

درسته میگی عزیزم خودمم دیگه نمیخوام باهاشون ارتباطی داشته باشم ی تعداد دوست شبیه خودم داشته باشم کافیه برام

درسته میگی عزیزم خودمم دیگه نمیخوام باهاشون ارتباطی داشته باشم ی تعداد دوست شبیه خودم داشته باشم کاف ...

موفق باشی عزیز دلم