2777
2789

سلام 29 سالمه از تبریز هستم از 19 سالگی چادر سر میکنم به انتخاب خودم الان هم چن نوع چادر دارم بیشتر چادر کمری رو دوس دارم اما واسه سرکار دانشجویی و اکثر مواقع چادر ساده میپوشم

من چادر م دانشجویی هست از17 سالگی میپوشم🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹25 ساله هستم از مشهد

باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم منتها آدم حساب نمیکنم یه عده رو  (امضام مخصوص کاربرای بیشعوره از بقیه معذرت میخوام )

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چادر معمولی از بچگی می پوشم

با افتخار شیعه‌ی علی بن ابی طالب هستم ‌. مردی که پدر یتیمان فاطمه دختر پیامبر بود . امروز  علی نیست ولی پسرش جگرگوشه‌ی فاطمه ، مرهم زخم های حسن ، منتقم حسین ، منتقم اسارت عمه جانش زینب ، شمیر در غلاف سجاد در کربلا ، امید شب و روز باقر ، تمام وجود صادق ، مرهم تنهایی های کاظم ، آشنای غربت رضا ، غصه دار تنهایی جواد ، خورشید شب های هادی و شنیدنی ترین سکوت حسن زنده است . او هست او می آید و هیچ کس جلودار پسر فاطمه و علی نیست . او می آید پس بترس از خون های زیر چکمه ات ...

سلام 

من الان معمولا چادر ساده و دانشجویی سرم میکنم 

ی مدت هم چادر عبا جده سر کردم 

از ۱۰_۱۱ سالگی فکر کنم  چادر سرم میکردم 

چادر من 😍تاج بندگی من است👑سند زهرایی بودنم را امضا میکند😌طعنه ها دلسردت نکنند بانو 😥با افتخار در کوچه های شهر قدم بزن 😉 یک مادر دهه هشتادی👶😍 متولد ۱۳۸۰ تیکر تولد یک سالگی دخترم 

سلام من یاد نیس دقیقا ازکی چادرسرمیکنم...مدلشم عربی اصیل...حسنا...بحرینی

من فکرمیکردم سالهابایدیکی یکی سپری شوندتاهربارآدم یک سال بزرگترشود..امااینطورنیست.این اتفاق  دریک شب رخ میدهد.

سلام 

من ۲۶ سالمه 

از ده سالگی به اختیار خودم و با عشق تمام چادرسرم کردم اولین و دومین چادرم چادر ایرانی سنتی بود دومین و سومین چادرم ملی چهارمین چادرم دانشجویی پنجمین چادرم لبنانی ششمین چادرم دانشجویی هفتمین چادرم عمارتی 

سلام من از وقتی تکلیف شدم هر از گاهی سر میکردم.اما از وقتی ازدواج کردم تاحالا نشده چادرمو از سرم بردارم.چادرمم اکثرا ساده سر میکنم.ساده خیلی بیشتر دوست دارم.مسافرتو اینا که میرن چادر مدل حسنی سر میکنم که راحت باشم.سفر خارجم اگه بریم چادر مدل شالدار سرم میکنم.دعا میکنم همیشه پایبندش باشم.خیلی دوس دارم چادرمو

دوتا تایپیک اولمو گزارش بزنین لایک کنین صلوات میفرستم

بگو که از غم عشقت چگونه جان برهانم؟💔چگونه اینهمه غم رابه هرطرف بکشانم؟ 😔نه پای رفتن ازینجا نه طاقتی که بمانم 😭چگونه دست دلم را به دست تو برسانم....💔💔💔

عاشق چادرمم از بچگی سر میکنم الانم ازادم ک هرجور دوس دارم بگردم ولی عشق من بهش نمیزاره بزارمش کنار شوهرمم عاشق چادرپوشیدنمه لازمه بگم اکثر دوستام مانتویی ان و مشگلی باهم نداریم

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده♡